Vaporesso e cigaret mods Der er 1 produkt.

VAPORESSO E CIGARET MODS

Det amerikanske mærke Vaporesso rykker konstant grænserne for, hvad e-cigaretter kan, og hvordan de kan dække behovet hos forbrugerne – uanset om du er nybegynder eller en erfaren damper.

Hos Vaporesso ligger det største fokus på sikkerheden i alle de produkter, der produceres, og derfor er både hardware og tanke på alle Vaporessos e-cigaretter enormt sikre. Vaporesso er desuden kendt for deres tanke for ergonomi i udformningen af de forskellige produkter, og så er hvert produkt superunikt i både form og design.

Hos Vaporesso finder man e-cigaretten 'Switcher with NRG', som er designet i forskellige dele af metal, som alle kan udskiftes.

Dermed kan du designe din helt egen, personlige e-cigaret. 'Switcher with NRG' har en lille skærm og er designet med tanke på ergonomi. Vaporesso tilbyder desuden forskelligt tilbehør.

  • På tilbud!
  • -10%
  • -10%
0 Anmeldelse(r)

VAPORESSO Revenger X 220W TC MOD

Gratis Fragt

VAPORESSO MODS

Revenger X MOD fra Vaporesso     Revenger X har plads til 2 x batteri, men er stadig kompaktSelvom Revenger X har plads til 2 stk. 18650 batterier, er den stadig utrolig lille, super kompakt, yderst...

422,10 kr.
469,00 kr.
Læg i kurv