2200 MAH BATTERIER

Dampbatterier adskiller sig meget fra almindelige batterier – det er ikke små runde universalbatterier, der bare sættes ind i et apparat, der så tændes og kan bruges. Tværtimod er batteriet ikke bare energigivende, men har også display, betjeningsknapper og en masse teknologi.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

2200 MAH BATTERIER Der er 1 produkt.

Aktive filtre

KØB 2 STK.
SPAR 30 Kr.
PR STK. 107 Kr.

Vapeson eGo Batteri 2200 mAh
Vapeson eGo Batteri 2200 mAh

    Vapeson eGo Batteri 2200 mAh

    Gratis Fragt

    VAPESON BATTERIER

    Vapeson eGo batteri 2200 mAh. Det har også en perfekt størrelse, som du kan holde i hånden, en nyligt tilføjet knap til at starte dampning og give information om batteriets kapacitet. Batteriet er udstyret med både 510 og eGo-gevind, som betyder...

    122 kr
    Inkl. moms
    Læg i indkøbskurv

    2200 mAh – små batterier med kraft som et helt elværk

    E-cigaretten er en lille mirakelmaskine med potentiale til at ændre folks liv i en sundere retning, men selv mirakelmaskiner behøver kraft for at kunne drive værket. Her er det batteriet, så det er selvsagt en meget vigtig del af dampningen. Og hvorfor ikke vælge de bedste batterier til nogle af markedets skarpeste priser?

    Enkle og masser af dampende power

    Den skal ikke bare sætte gang i maskinen, men også give dig redskaber til at styre den.

    Mens de fleste dampere typisk gør sig flest overvejelser om e-juicen når de skal vælge tilbehør til e-cigaretten, er der dog langt flere overvejelser at gøre sig for en optimal oplevelse. E-juicen afgør smagen, men for at det bliver en god dampoplevelse kræves der også det rette udstyr som e-cigaret og det rigtige batteri. Og her har du mange muligheder når du handler hos Easy to Smoke – ikke bare med 2200 mAh-batterier, men blandt alskens gode batterier. Ligesom med mods er der mange modeller og forskellige brands at vælge imellem – vi har fokus på at vælge de bedste batterier til superskarpe priser. Af mærker kan du bl.a. Ego Type batterier, Sony batterier, Samsung batterier og Vision batterier i mange forskellige designs og farver.

    Batteriet er e-cigarettens motor og kraftcentral – med andre ord det afgørende element for, hvor længe man kan dampe. Jo mindre et batteri er, jo oftere skal det oplades. Grundlæggende måles batteriet på 2 ting, nemlig ydelse og kapacitet. Ydelsen måles i ampere og angiver hvor meget power batteriet kan levere uden at brænde sammen, mens kapaciteten måles i mAh og viser hvor meget strøn et batteri kan rumme på en opladning. F.eks. betyder 2200 mAh at batteriet kan levere 2200 mAh i en time, før det skal oplades igen eller f.eks. 1100 mAh i to timer uden pause.

    Uanset om du er meget på farten eller blot skal bruge det hjemme, er det irriterende konstant at skulle oplade. Så derfor vil du opleve at skulle lade mindre op, jo flere mAh batteriet har. Ligeledes er det vigtigt at vælge et kraftigt batteri, hvis du har en sub-ohm-tank, da den kræver meget af batteriet. Små batterier er typisk ikke så avancerede, mens de større ofte har en række sikkerhedsfunktioner og kan vise hvor meget strøm der er tilbage. Og alle vores udvalgte er naturligvis også sikret mod kortslutning af batteriet og af allerhøjeste kvalitet.

    2200 mAh er et meget kompakt batteri med en høj kapacitet. Selvom det ikke er kæmpestort, giver det en ekstrem lang batteritid. De passer til alle almindelige væskebeholdere – selvom den er lille og billig, er den stærk og kompakt og supergod at have med på farten. Vi anbefaler dog altid at medbringe et reservebatteri, så du er sikker på ikke at løbe tør.

    At vælge et batteri kan være svært, og derfor anbefaler vi dig at kontakte os ved spørgsmål. Hvis du har spørgsmål om de tekniske specifikationer, de bedste batterier til en bestemt e-cigaret eller ønsker almindelig rådgivning, er vi altid klar til at hjælpe dig – og ikke kun med batterier.

    Easy to Smoke fører et udsøgt udvalg af alt inden for dampning – ikke bare batterier, men også elegante e-cigaretter, skønne og seje startkits, eminente e-væsker med noget for enhver smag og andre dampende gode sager. Tag et kig allerede nu og tag første skridt mod en dampende sund fremtid.

    Du kan vælge mellem mange forskellige batterier: 1300 mAh batteri, 1600 mAh batteri, 18650 batteri, eGo gevind, justeerbart output, Vision spinner 2 batteri og Sony VTC5A 18650 batteri