JOYETECH BATTERIER

JOYETECH BATTERIER Der er 1 produkt.

Aktive filtre

Joyetech EXCEED 3000 mAh BOX Batteri hvid Joyetech EXCEED 3000 mAh BOX Batteri sort
  • På tilbud!
  • -30%
  • -30%
0 Anmeldelse(r)

Joyetech EXCEED 3000 mAh BOX Batteri

Gratis Fragt

JOYETECH MODS

Exceed BOX har et 3.000 mAh indbygget batteri   EXCEED BOX er kraftfuld nok til at producere store dampskyer, hvilket gør dig glad. Du kan vælge en Tank i relaterede produkter som passer til dette batteri....

230,30 kr.
329,00 kr.
Læg i kurv
JoyeTech har været på markedet i mange år og er én af de ældste spillere. Derfor ved JoyeTech også, at man i e-cigarettens begyndelse ofte var nødt til at acceptere dårlige batterier, der var upålidelige og svage, hvilket gjorde, man måtte oplade meget ofte.

Men nu er problemet heldigvis blevet løst. JoyeTech har nemlig præsenteret deres eGo One-batterier, som er kraftfulde, pålidelige batterier – og dem bliver der solgt mange af. Gode, langtidsholdbare batterier er ikke længere forbeholdt erfarne dampere, ligesom de heller ikke længere behøver at koste en formue - det har JoyeTech gjort op med.

JoyeTechs eGo-batterier kommer i en mellemstørrelse på 1100 mAh samt versionen på 2200 mAh, der er iblandt de allerstørste på markedet. Her får du et særdeles stærkt batteri, der kan holde meget længe. Batterierne har desuden en 510-connection, hvilket gør, at de passer med nogle af de allerbedste e-cigaretter på markedet – og så kan batterierne også oplades via USB.

En anden nyere funktion er muligheden for at justere voltmængden; på den måde har du fuld kontrol over din dampoplevelse. Og så har JoyeTech taget den nye Pass Through-Technology til dig, som tillader dig at dampe på din e-cigaret, mens den lader op.

Ønsker du den bedste dampoplevelse til forholdsvis billige penge, er JoyeTech en rigtig god løsning for dig.