KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 98 Kr.

5 stk. JOYETECH PRO-C BF COIL TIL CUAIO OG CUBIS 2
  • 5 stk. JOYETECH PRO-C BF COIL TIL CUAIO OG CUBIS 2

5 stk. JOYETECH PRO-C BF COIL TIL CUAIO OG CUBIS 2

  • Gratis fragtAltid gratis fragt
86,40 kr.
Vælg OHM
  • 0,5 Ω
  • 0,6 Ω
  • 1,0 Ω
  • 1,5 Ω
Antal Rabat pr. stk. Du sparer
2 10,00 kr. 20,00 kr.
Antal
Pro-C BF coilen passer til følgende tanke. CuAio, CUBIS 2 og CuBox
  • Sikker Betaling - Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og MobilePay. Sikker Betaling - Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og MobilePay.
  • Altid Gratis Fragt - Levering 1 - 2 dage, hvis du bestiller inden kl. 16.30 på alle hverdage. Altid Gratis Fragt - Levering 1 - 2 dage, hvis du bestiller inden kl. 16.30 på alle hverdage.
  • 30 dages fuld returret - Vi modtager med et smil. 30 dages fuld returret - Vi modtager med et smil.

JOYETECH PRO-C BF

Joyetech har innoveret på deres velkendte BF (Cubis) coil. Den kommer i de samme modstande, som de gamle, men giver en ny og bedre oplevelse. Serien fokuserer generelt på smag fremfor dampproduktion.

OBS! Disse coils passer ikke til eGo Aio.

Du kan vælge imellem:

Pro-C BF 0,5 ohm (SS316)


Dette er seriens kraftigste coil, og coilen er lavet af rustfri stål (SS316), og kan dermed bruges til temperaturstyring. Vi anbefaler at bruge coilen mellem 15-30 W.

Pro-C BF 0,6 ohm (Kanthal)

Er stadig en kraftig coil, og den er tæt på 0,5 coilen i dampproduktion. Den har dog et lidt strammere sug, så hvis du kan lide et lidt strammere sug, men stadig med en fornuftig mængde damp, så er dette coilen for dig. Vi anbefaler at bruge den mellem 15-28 W

Pro-C BF 1,0 ohm (SS316)

Coilen her har et strammere sug endnu, og den er derfor tættere på en cigaret lignende oplevelse. Det betyder også at den giver mindre damp, men har stadig en god smag. Den er rustfri stål, og kan derved bruges til temperaturstyring. Vi anbefaler at bruge den mellem 15-25 W.

Pro-C BF 1,5 ohm (Clapton)

Clapton coilen her er den coil i serien med mindst dampproduktion, og strammest sug, men pga. Clapton coilen, så er det coilen med den mest intensive smag i serien. Vi anbefaler at bruge den mellem 8-20 W. Husk at alle anbefalingerne, netop er anbefalinger, og hvis du er glad for en anden indstilling, så brug endelig den.

Produktinformation

Type
Coil
Mærke
Joyetech
Ohm
0,5 Ω
Ohm
1 Ω
Ohm
1,5 Ω
Ohm
0,6 Ω

 

3 andre varer i den samme kategori: