Tanke, Clearomizer, Coils, batterier og e-cigaretter fra Eleaf

eleaf logo

Virksomheden Eleaf blev stiftet i 2011 og har hovedkontor i dampermekkaet Shenzhen i Kina, hvor også deres markedsførende 'storesøster' Joyetech har hovedsæde. Eleaf er udsprunget af virksomheden Joyetech, som blev stiftet helt tilbage i 2007, og har i sin spæde opstart derfor kunne læne sig op ad det store søsterfirma hvad angår erfaring, udvikling og ideologi. Størstedelen af de udviklere og designere, som har været med ind over hos Joyetech siden begyndelsen i 2011, har derudover samarbejdet om at etablere Eleaf, der helt overordnet er en smule billigere end Joyetech og deres produkter.

Produkter fra Eleaf: Eleaf Tanke, Eleaf coils, Eleaf e-cigaretter

Eleaf e cigaretter       eleaf Tank       eleaf coils

   

Forvent høj kvalitet med Eleaf e-cigaretter

Eleaf er på trods af det meget rimelige prisleje kendt for et meget højt kvalitetsniveau, der sikrer deres kunder robuste, holdbare og elegante  Eleaf e-cigaretter med en høj ydeevne. Deres succes skyldes til dels, at Eleaf har et princip om at lade deres medarbejdere få helt frie tøjler til at udvikle sig kreativt og være nytænkende. Og netop nytænkende må Eleaf siges at være. Mange af deres udviklere finder konstant på nye og bedre løsninger til produkterne samt helt nye produkter og teknologier.

Virksomheden lægger stor vægt på forbrugerens behov i forhold til produkterne og at kunden er i fokus. Derfor er Eleaf markedsledende, når det kommer til at tilføje de nyeste teknologiske tiltag inden for parametre som blandt andet styringssystemer og design. Alle produkterne er nøje gennemtænkt, og især designet er let genkendeligt og er noget, mange forbrugere af Eleaf-produkter er imponerede over.

Designerne hos Eleaf går efter at producere mods og tanke, som skal være stilrene og unikke, og derfor bliver de fremstillet med lette og smagfulde materialer. I Skandinavien er vi typisk glade for det stilrene og klare look, og derfor er mange af Eleafs produkter yderst populære i Norden. De har nemlig et smukt og rent ydre og er samtidigt udviklet til perfektion i forhold til funktionaliteten.

Eleaf er sammen med søsterfirmaet Joyetech et af de største firmaer i branchen på verdensplan, som også støtter OEM- og ODM-løsning. Det betyder, at firmaerne både producerer og udvikler deres egne patenterede produkter og samtidig deler deres erfaringer og idéer med andre virksomheder inden for branchen.

eleaf istick trim

Et Eleaf kit bringer innotvation og billige priser

Eleafs vision er at forblive de førende på markedet for elektroniske cigaretter ved til stadighed at opfylde kundernes krav og overstige deres forventninger, og de udmærker sig ved at være ekstremt innovative inden for produktudvikling. Det er en af mange grunde til, at Eleaf har mange loyale damperfans i både Europa, Rusland, Amerika og andre dele af verden. De leverer e-cigaretter til skarpe priser, men stadigvæk i allerhøjeste kvalitet, hvilket gør dem til nogle af de bedste almindelige e-cigaretter, man kan købe. Du er derfor i sikre hænder, hvis du beslutter dig for et køb af e-cigaretter og/eller tilbehør fra Eleaf – uanset om du køber et færdigt sæt eller dele til at sammensætte din helt egen personlige e-cigaret.

Kort sagt: Den anerkendte virksomhed Eleaf er helt i trit med, hvad deres kunder har af ønsker og behov, og blandt andet derfor er de blevet kendte for at levere kvalitetsprodukter til aldeles rimelige priser. Det har de gennem årene høstet masser af ros for, og derfor er Eleaf et sikkert valg for dig, der ønsker både design og kvalitet i topklasse.