E cigaretter fra Joyetech

joyetech logo

Joyetech har produceret e-cigaretter og tilbehør, siden virksomheden blev stiftet i 2007, og er dermed blevet markedsledende. Joyetech har især fokus på forskning og udvikling af nye og bedre produkter, og det har gjort dem kendte og respekterede over hele verden.

Joyetech e cigaretter          Joyetech Tanke          Joyetech Coils

Joyetech er desuden kendt for at have stort fokus på deres medarbejderes trivsel. Virksomhedens filosofi er, at tilfredse medarbejdere er mere nytænkende, kreative og kvalitetsbevidste, og det er tilsyneladende én af hemmelighederne bag Joyetechs enorme succes. Filosofien har også tiltrukket nogle af de bedste og mest erfarne forskere og ingeniører med specialviden inden for området.

et Joyetech kit er designet til forbrugeren

Et andet fokuspunkt for Joyetech er naturligvis forbrugerne, og målet er, at virksomhedens kunder skal nyde både produkter og kundeservice til fulde. Derfor har man udformet mottoet 'Customer first, Quality first,' som Joyetech arbejder ud fra.

Resultatet af de forskellige fokuspunkter er en bred vifte af brugervenlige, stilrene produkter med en kvalitet helt i top hver eneste gang. Alligevel ligger Joyetechs produkter i et aldeles rimeligt prisleje, hvor de fleste kan være med.

Joyetech eGo AIO e-cigaret

Gør dampen tilgængelig med et Joyetech batteri

Det har tidligere været en problematik for mange dampere, at de ikke kan dampe, mens deres e-cigaret oplader, men det problem har Joyetech for længst fundet løsningen på; de benytter nemlig Pass Through Technology, som betyder, at det er muligt a dampe samtidig med, at man oplader batteriet. Opladningen kan ske med både et USB-stik og via stikkontakt, og uanset hvad man vælger, er dampning muligt under opladningen.

Joyetech står også bag Eleaf og iSmoke, som mange dampere har positiv erfaring med. Under de navne har Joyetech lanceret flere produkter, som hurtigt er blevet meget anerkendte; blandt andet atteriserien iStick og e-piben iPipe II.

Batteriserien Joyetech batteri inkluderer batterier i mange mAh og farver.

Mange fordele med Joyetech Tanke

Joyetech tanke laves i stilrene produkter i høj kvalitet uden undtagelse og kan anbefales til alle dampere, som er kvalitetsbevidste og vil have en elegant og brugervenlig e-cigaret med mange spændende features – og som ønsker dampudstyr til en god pris uden at være tvunget til at gå på kompromis med kvaliteten.

Optimer din oplevelse med Joyetech tilbehør

Joyetech har selvfølgelig også fremstillet en række tilbehør; blandt andet en række covers i både silikone og læder. Også iStick Bending-adapteren er en af de mere populære tilbehørsdele. Den gør det muligt at flippe den tilsluttede e-cigaret 180 grader og på den måde 'bøje' udstyret sammen, når det ikke er i brug. Det gør  Joyetech e-cigaretten nem at transportere og er med til at beskytte den bedre.