Du kan vælge mellem mange forskellige smage fra nedenstående leverandør. ALTID GRATIS FRAGT.

Vapeson e væske               Sundbygaard e væske              Liqua e væske

Vi har til vores store ærgelse kunne konstatere, at der florerer en masse myter om E-cigaretterne. Vi vil her forsøge at guide dig mellem fakta og fiktion.

"Man bliver lige så afhængig af E-cigaretter som almindelige cigaretter"

Responsen på det postulat er personbetinget. Det er nemlig fuldstændig op til dig i hvor høj grad, du vil mærke afhængigheden i forbindelse med anvendelsen af E-cigaretter. E-juicen i E-cigaretter tilbyder nemlig at indeholde nikotin, hvilket er et stof, som vi bliver afhængige af. Men modsat almindelige cigaretter er der ikke tilføjet alle mulige andre afhængighedsforstærkende stoffer.


Myter om e-cigaretterDet er udelukkende nikotinen. Så vil man rygeafhængigheden til livs, kan man starte et udtrapningsprogram, hvor du langsomt skruer ned for, hvor meget nikotin din E-juice indeholder. Det sker samtidig med, at du har dine vaner med dig, hvilket gør det langt nemmere at gøre et rygestop til en succes.

"Er E-cigaretter ikke ulovlige"

Pressen fik på et tidspunkt lavet en bølge af misinformationer om E-cigaretten, hvor de gjorde E-cigaretten til den almindelige cigarets ond
e tvilling. Det er for længe siden blevet manet til jorden. Det er fuldt ud lovligt at købe og forhandle E-cigaretter i Danmark.

"Rygning med en E-cigaret giver vand i lungerne"

Nej, vand i lungerne er en sygdom - lungeødem - hvor kropsvæske siver ud i lungerne. Vand og damp har faktisk slet ikke noget at sige i den her sammenhæng, da væsken i lungerne egentlig er blodplasma. Vand og damp vil ikke ophobes i lungerne men naturligt optages i kroppen og udskildes.

Hvis dampen fra vores E-rygning skulle give vand i lungerne, så ville jeg nødigt træde ind i et tyrkisk bad, begive mig ud i tåge og fugtigt vejr, hvor damp jo indåndes. Så ville vi jo drukne i situationer som disse. Det har man endnu ikke hørt om.

"Der er sikkert nogle tilsætsningsstoffer i, som er lige så farlige som dem i almindelige cigaretter"

Det vigtigste ved E-cigaretter er egentlig, hvad de IKKE indeholder. De indeholder nemlig ikke følgende skadelige tilsætningsstoffer: Tjære, kuldioxid, arsenik, bly, cyanid, salpeter, formaldehyd, benzen, Polonium-210, Radon, DDT, Acetone.

E-cigaretter indeholder nikotin og propylen glycol, som er stoffer, der i forvejen er i almindelige cigaretter. Propylen glycol's funktion i en cigaret er at holde tobakken fugtig. Det anvendes desuden i diverse fødevarer og anses ikke for at være sundhedsskadeligt.

Aromastofferne, som bliver anvendt i E-cigaretterne er udelukkende naturlige og/eller godkendte til fødevarebrug.