DEN RUTINEREDE

Takt med at du får mere erfaring med at dampe, bliver lysten til nyt og eksperimenter større. Selvom damperfaringen på dette tidspunkt er stort, kan det stadig være en super god løsning at vælge en startpakke, som du kan se her.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

DEN RUTINEREDE

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Damp til den rutinerede – lad dampen stige til skyerne

Takt med at du får mere erfaring med at dampe, bliver lysten til nyt og eksperimenter større.

Selvom damperfaringen på dette tidspunkt er stort, kan det stadig være en super god løsning at vælge en startpakke, som du kan se her.

Alle er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til salg i Danmark.

Der er mange forskellige modeller, og under den enkelte el cigaret er der mere info.

Med nogle modeller skal man selv påfylde væske udskifte coilen, og nogle e-cigaretter har allerede ved køb påfyldt væske og endelig de såkaldte pod-systemer.

Fælles for dem alle er at de er genopladelige. Uanset om du er på jagt efter e-cigaret begynder, e cigaret nybegynder eller e cigaret begyndersæt, har vi det rette til dig.

Du kan finde forskellige e-cigaret sæt her: Nybegynder sæt, Den let øvede sætDen øvede sæt

Startpakker til den rutinerede damper

Som allerede beskrevet kan en startpakke være en ideel løsning, uanset hvor erfaren eller uerfaren man er. Som udgangspunkt medfølger en clearomizer/tank og et batteri samt en oplader.

Batteriet afgør, hvor længe en opladning holder, og hvor meget power den kan levere til tanken. Nogle batterier har variabel volt, mens andre har et stabilt output.

Tanken udvikler selve dampoplevelsen og skal tilpasses til det individuelle behov. Uanset om man er nybegynder eller uerfaren, skal man have en starter kit der er skruet rigtig sammen for en optimal oplevelse.

Som rutineret damper har man i sagens natur et ønske om at springe begynderpakkerne over og give sig i kast med andet udstyr, der både er mere teknisk avanceret og lader dampen stige helt til skyerne, bør du kigge lidt på vores mere avancerede apparater. Hvad der er det rigtige for dig, er altid en subjektiv vurdering.

Vi har udstyret og viden, og du har dine ønsker, og skulle du have brug for inputs, er vi her for dig. Da dampmarkedet på relativt kort tid har udviklet sig fra nul til globalt, er vi opmærksomme på hele tiden at være opdateret med de nyeste producenter og de bedste varer.

Vores basis er vores erfaring og viden, men vores mission er at være først med de nyeste og bedste dampvarer til de bedste priser. Vi har alt fra e cigaret til håndværker til e cigaret til kvinder, så du bare kan slippe dampen løs.

Find din helt egen startpakke her: Smok R-kiss kit, Innokin adept kit. Eleaf istick rim kit,

Batteri og tanke – din genvej til mere damp

Selve e-cigaretten er hylstret, men det er batteriet og tanken, der skaber oplevelsen.

Ikke alene skal de passe sammen, men deres tekniske specifikationer har også stor betydning for dampen. Jo større batteriet er, des flere mAh kan det rumme.

Et batteri med variabel volt kan give mulighed for at indstille det præcist som man ønsker. Grundet lovgivningen må tanken maksimalt være 2 ml., men det kan der også komme meget god damp ud af.

Vi anbefaler at vælge en med udskiftelig coil og undgå begyndertanke hvor hele tanken skal skiftes. Selvom alle tanke som udgangspunkt passer til alle batterier, er forskel på hvor godt.

Og hvis tanken er for fyldt, risikerer du også at blive træt af en smag før du kan begynde på en ny – en god ide er kun at fylde nok på til kortere tid eller medbringe andre smagsoplevelser til at fylde op med.

Små tanke godt til små batterier på mellem 650 – 1650 mAh, uanset om det er med eller uden variabel volt, hvorimod større batterier eller Mods er bedre til de større tanke.

Find dine batterier her: Samsung, Sony

Find dine tanke her: Smok, InnokinEleaf

Dejlig dampende dampproduktion

Som nævnt tidligere er Sub-Ohm meget kraftigt, da brugen heraf stiller store krav til batteriet.

Her skal vælges et batteri der kan yde lidt flere watt.

Med denne kan man arbejde med meget høj Watt, og der kan produceres enorme mængder damp.

Det kræver dog et særligt stærkt batteri, med en minimumsydelse på 20-30W. Er du ikke til Sub Ohm, gælder at jo lavere Ohm i coils, jo mere damp giver det.

Jo højere Volt eller Watt i batteriet, jo højere temperatur vil fordampe e-juicen blive forbrændt med.

Det giver naturligvis mere damp, men også større e væske forbrug, der dog ikke kan mærkes ret meget på pengepungen.

Uanset hvad er det en lille pris for unikke dampende oplevelser.

Læs mere her: Hvad er sub-ohm-tank

Lad dampen blive krydret med nye nuancer

Som rutineret damper har du sikkert allerede et væld af yndlingssmage – måske er du til søde og klassiske smagsoplevelser, måske skal de være syrlige, eller du er måske til smagsoplevelser der ikke umiddelbart har noget med damp at gøre som f.eks. desserter eller noget helt andet.

Uanset hvad vil man som erfaren damper have lyst til at udforske nye og andre sider end de klassiske og måske prøve at blande noget selv.

Du kender dine egne præferencer, men måske var det en ide at prøve noget nyt eller måske at kombinere flere forskellige? Kun fantasien sætter grænser, og at prøve nyt kan være med til at holde dampen i live.

Alle e-væsker kommer i portioner af 10 ml, så du kan nemt prøve dig frem og kombinere på kryds og tværs.

Produceret farmaceutisk korrekt under kliniske forhold er det af allerhøjeste kvalitet, så vi kan både tilbyde begynder e cigaret til e-cigaret startpakke for alle damperfaringer – kort sagt Bedste e-cigaret.

Du kan se den samlede oversigt over e juice her, og du kan følge nedenstående tabel for at finde dit passende nikotinniveau:

  • 0 mg. – Nikotinfri, kun aroma, PG og VG.

  • 6 mg. – Mild nikotin – svarende til 4-9 smøger om dagen
  • 16 mg. – Moderat nikotin – svarende til 10-15 smøger om dagen

  • 20 mg. – Stærk nikotin – svarende til over 20 smøger om dagen

Nu har vi givet dig en masse god info til at få mest ud af din damp som rutineret bruger, men vil du tage det til nye højder, skal du læse videre her.

Se flere af vores produtker: Nikotin base 10ml 70VG/30PG, Nikotin base 10ml 50VG/50PG, 1 liters sæt 70VG/30PG, 1 liters sæt 50VG/50PG

5 forskellige typer råd til at tage dampen til helt nye højder

1. Medbring altid et ekstra batteri, hvis du er på farten. Løber det ene tør, skal det blot skiftes ud, og du behøver ikke undvære damp.

2. Lad ikke batteriet ligge et varmt og solrigt sted, da det kan blive overophedet. I stedet bør det ligge i lommen med mundstykket op for optimal dampning.

3. Undgå regnvand og væsker. En god beskyttelse er et etui, men et elektrisk apparat tager skader af selv små mængder regn i systemet.

4. Opbevar det ikke på dig ved fysiske aktiviteter. Det hæmmer dine udfoldelser, men endnu værre bliver det hvis glasset splintres og kan skade dig.

5. Medbring altid en ekstra e-juice, så du er sikker på ikke at løbe tør.

Tilbehør til din e-cigaret: Tilbehør

Påfyldning af e-juice

1. Før clearomizeren tages i brug, skal man tjekke at colien sidder som den skal.

2. Ved skift af coil eller påfyldning af e-væske skal den altid have lov at trække i minimum 15 minutter for optimal gennemvædning. Tages den for tidligt i brug, kan resultatet blive en brændt smag og en ødelagt coil.

3. Coilen skrues af, hvorefter kammeret nedenunder rengøres for at fjerne overskydende e-væske for at gøre klar til næste portion.

4. Før påfyldning skal e-juicen rystes grundigt

5. Ved påfyldning af væske skal hele clearomizeren skrues af, så du ikke risikerer at få væske på batteriet og i elektronikken.

Læs mere: Grundlæggende infomation om e-juice

Opladning

1. Batteri og clearomizeren skal ikke skrues for hårdt i.

2. Sørg altid for at opladeren kan sidde frit uden at blive klemt.

3. Opladerstikket skal blidt sættes i mod for at det ikke ødelægges.

4. Få opladet batteriet til 100% og få det så brugt helt op før det oplades igen. Det giver en længere levetid.

5. Kommer der væske på batteriet, skal dette straks fjernes.

Læs mere: Batterisikkerhed

På rejser

1. Tøm clearomizeren helt før du stiger ombord på et fly for at forhindre at væsken udvider sig og kan forårsage en eksplosion.

2. Sluk batteriet helt på rejser – oftest kræver det bare et par hurtige tryk.

3. E-væsker opbevares i lukkede poser for så vidt muligt at udligne trykforskelle.

4. Med rejser i eller til USA skal e-cigaretter være del af håndbagagen.

5. På flyrejser skal du altid læse op på de enkeltes rejseselskabs regler for at være bedst muligt forberedt.


Læs mere her: Rejs verden rundt med din e-cigaret

Sådan holder coilen længere

1. Lad altid coilen være gennemvædet

2. Hold dig inden for de angivne specifikationer for ikke at presse systemet for hårdt.

3. I brug skal e-cigarettens system heller ikke presses for hårdt. Har du lige suget løs, er det fint at give den en lille pause.

4. Ved at opbevare den lodret i lommen vil coilen altid være gennemvædet og klar til brug.

5. Sluk e-cigaretten når den undervejs ikke er i brug. Så bliver den ikke tændt ved et uheld og mister energi.

Læs mere: Overall guide til coils

Opgradering

1. Hvis du ønsker et bedre batteri eller clearomizer, er det ofte ikke nok kun at skifte en af dem ud, da det komplimenterer hinanden. Få undersøgt, hvad der passer sammen.

2. En kraftigere tank betyder også større coils, og sammen giver det en længere holdbarhed.

3. Sats på kvalitet. Det koster måske lidt mere, men det giver en meget bedre oplevelse.

4. Som regel er der en tæt sammenhæng mellem størrelse og ydeevne, men tjek altid varedeklarationen.

5. Sæt dig ind i tingene og læs op på nyt. Dampmarkedet er blevet stort, og der er meget at forholde sig til. Vi er her naturligvis ved spørgsmål.

Find vores forskellige varianter her: E-cigaret kit


Mere damp

1. Opgradér dit udstyr og anskaf dig løbende nye og gode ting.

2. Mere VG i e-juicen betyder mere fyldighed.

3. Det er altid godt at undersøge selv, men vi er her ved spørgsmål og hjælper gerne.

4. Du kan ikke speede processen op ved at trykke på clearomizeren, da det vil give en brændt smag. Lad det i stedet trække som angivet, og så kan du nyde den dejlige damp.

5. Læs guides og sæt dig ind i tingene.


Læs mere her: Guide til e-væske