KØB 2 STK.
SPAR 24 Kr.
PR STK. 127 Kr.

eGo-C1 Single Kit
 • eGo-C1 Single Kit

eGo-C1 Single Kit

 • Gratis fragtAltid gratis fragt
139,00 kr.
Vælg Farve
 • Sort batteri
 • Blå batteri
 • Rød batteri
Antal Rabat pr. stk. Du sparer
2 12,00 kr. 24,00 kr.
Antal

Her har du den nye version af vores eGo Single e-cigaret kit (CE4). Det nye kit byder selvfølgelig på samme høje og stabile kvalitet, men der findes en vigtig nyhed. C1+ clearomizeren som indgår i kittet har nu et børnesikret låg og lidt indre sugemodstand.

Pakken indeholder: Tank, batteri og USB-lader.

VÆLG TILBEHØR

STANDARD TILBEHØR

3 stk. Kangertech CL-CE4
3 stk. Kangertech CL-CE4
89,00 kr.
Aspire ET-S BVC Tank
Aspire ET-S BVC Tank
57,00 kr.
USB lader
USB lader
39,00 kr.
eGo batteri 2200 mAh
eGo batteri 2200 mAh
115,00 kr.
Vision Spinner Battery 2 1600 mAh
Vision Spinner Battery 2 1600 mAh
199,00 kr.

EKSTRA TILBEHØR TIL DIN E-CIGARET

 • Sikker Betaling - Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og MobilePay. Sikker Betaling - Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og MobilePay.
 • Altid Gratis Fragt - Levering 1 - 2 dage, hvis du bestiller inden kl. 16.30 på alle hverdage. Altid Gratis Fragt - Levering 1 - 2 dage, hvis du bestiller inden kl. 16.30 på alle hverdage.
 • 30 dages fuld returret - Vi modtager med et smil. 30 dages fuld returret - Vi modtager med et smil.

eGo-C1 kittet (CE4) er let at anvende og perfekt for nybegyndere.

I kittet indgår et eGo batteri med 1100 mAh og en passende C1+ clearomizer. Desuden får du også et USB kabel med i kittet som du kan oplade dit batteri med. Vær opmærksom på, at du skal oplade dit batteri gennem en computer eller et strømstik som er beregnet til e-cigaretter. Anvend ikke strømstik for smartphones eller lignende.

C1+ tanken har en modstand på 2.8 ohm og påfyldes fra toppen.Du trykker mundstykket ned og vrider den i rette position for, at tage den af. Derefter påfylder du tanken med e-væske. Clearomizeren kan holde sig op til 2-4 uger* inden du udskifter den med en ny. Ligeså snart du får en let brændt smag af e-væsken og du kan mærke, at e-cigaretten producerer mindre damp end sædvanligt, er det på tide, at udskifte den med en ny.

eGo-C1 kittet er let at anvende med en aktiveringsknap på batteriet. For, at aktivere og slukke e-cigaretten, skal du trykke 5 hurtige tryk indenfor 3 sekunder. Batteriet vil her blinke for, at indikere at det er tændt/slukket. Fr at anvende e-cigaretten, holder du knappen inde imens du indhalerer. Enklere bliver det ikke. Uanset om du skal have din første e-cigaret, ønsker at stoppe med, at ryge eller ønsker en enkel og pålidelig e-cigaret så er eGo-C1+ kittet præcis det du søger.

@Vær opmærksom på, at anvendelsestiden afhænger af en del forskellige faktorer (anvendelsesmåde, e-væske, batteri) og disse faktorer kan påvirke holdbarheden. Vi anbefaler f. eks. at du undgår e-væske med høj VG-indhold i denne tank eftersom, at væskens tykke konsistens ikke er en god kombination i dette tilfælde.

Startsæt indeholder:

 • Atomizer
 • echo-D batteri
 • USB kabel
DK 1989

Produktinformation

Batteri Kapacitet
1100 mAh
Tank Størrelse (ml)
1,6 ml.
Ohm
2,8 Ω

 

4 andre varer i den samme kategori: