Indlæser

JOYETECH MODS

Joyetech mods


Selvom Joyetech også leverer enkelte simple batterier, ligger deres store styrke inden for avancerede mods, hvor udvalget er rigtig stort. Joyetech gør meget ud af designdelen, og de fleste mods fås i forskellige farvevarianter, så der er mulighed for at kombinere den ønskede ydeevne med dine egne præferencer i forhold til designet.

Ud over de mange muligheder for at vælge design efter personlig smag, tilbyder Joyetech også et bredt udvalg mht. pris og ydelse. Alle mods er box mods, som altså er praktisk kasseformede, men har stadig afrundede former, så de er behagelige at holde på. Alle batterier er integrerede.

Joyetech laver også mods med temperaturstyring. Det giver først og fremmest en bedre mulighed for at regulere dampen, så den bliver præcis, som du ønsker den. Men derudover er temperaturstyringen også godt nyt for din coil, der med temperaturstyring kan holde i meget længere tid, før den skal udskiftes. Som en ekstra bonus giver temperaturstigningen også andre fordele: Dels vil batteriet holde væsentlig længere pr. opladning, og dels vil forbruget af e-væske typisk reduceres markant.

Det er ikke tilfældigt, at Joyetechs forskellige mods har fået rigtig gode reviews på internettet. Deres mods fås både som kit og separat. Nogle eksempler på de mange modeller er den populære Joyetech Cuboid, Joyetech eVic Vtwo Mini og Joyetech Ocular C.

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

DKK 329,00

Joyetech EXCEED 3000 mAh BOX Batteri

Det enkle, lille og praktiske MOD er perfekt til at have med på farten. Joyetechs Exceed BOX har et 3.000 mAh...

DKK 459,00

Joyetech ESPION 200 W TC BOX MOD

Joyetech ESPION box Mod kommer i et stilrent, business-orienteret design, der er attraktivt uden at være prangende....
Forbud under 18 år og kredit logo


 
Miljøvenligpakning
Ønskelister
Nyheder
ASPIRE 5 STK. NAUTILUS X COIL

ASPIRE 5 STK. NAUTILUS X COIL

DKK 145,00

Mere
SMOK Glass tube TFV12 prince 2 ml

SMOK Glass tube TFV12 prince 2 ml

DKK 35,00

Mere
ASPIRE SKYSTAR TC MOD 210W

ASPIRE SKYSTAR TC MOD 210W

DKK 595,00

Mere
ASPIRE REVVO ARC TANK

ASPIRE REVVO ARC TANK

DKK 278,00

Mere