ASPIRE MODS

Kinesiske Aspire har taget branchen for e-cigaretter med storm, siden Aspire blev stiftet i 2013. Læs mere >>

ASPIRE MODS Der er 1 produkt.

Aktive filtre

ASPIRE SKYSTAR TC MOD 210W ASPIRE SKYSTAR TC MOD 210W
  • På tilbud!
  • -20%
  • -20%
0 Anmeldelse(r)

ASPIRE SKYSTAR TC MOD 210W

Gratis Fragt

ASPIRE MODS

ASPIRE - SKYSTAR 210W TOUCH SCREEN TC MOD Nu behøver du ikke finde telefonen frem, for at finde ud af om tiden løber fra dig, mens du damper. Det kompakte og smarte Aspire Skystar mod har nemlig indbygget ur, så du hele tiden kan følge...

380,80 kr.
476,00 kr.
Læg i indkøbskurv

Aspire mods

Aspire findes i dag i flere europæiske lande, og også de amerikanske kunder har taget varmt imod produkterne. Desuden er Aspire iblandt de brands, der modtager den mest positive feedback fra deres kunder, og der findes et hav af gode anmeldelser af Aspire på internettet.

Aspire har altid været pionerer i e-cigaret-branchen. Blandt andet var deres Nautilus-serie de første e-cigaretter med justérbart airflow. Aspire arbejder hele tiden med designere og forskere over hele verden for at give dampere den bedste og sikreste oplevelse.

Aspire er et anderledes brand, som adskiller sig fra de andre ved at tage udgangspunkt i, hvad kunderne ønsker. På den måde begyndte de hurtigt at udvikle kvalitetsprodukter efter kundernes ønsker – f.eks. længere levetid på coils og topfyldning af Tanke.

Aspire har derfor nogle enormt brugbare og elegante mods og er også pionerer inden for box mods. Deres mods fås både som kit og separat.

Den kinesiske virksomhed har over 25 patenterede produkter, og deres mål er at udvikle minimum ét nyt produkt hver tredje måned.

Aspire har desuden engageret sig i at lave en del socialt arbejde.