BOX MOD

Tidligere var de små, diskrete batterier meget populære, men de såkaldte box mods bliver i øjeblikket kun mere og mere populære.
Læs mere >>

BOX MOD Der er 1 produkt.

Aktive filtre

0 Anmeldelse(r)

REV GTS 230W TC BOX MOD

Gratis Fragt

REV MODS 12394

Rev racerbil er til damperen der elsker damplivet i den hurtige bane, og som slet ikke kan få benzin nok i blode     Supreme luksus, HD-skærm og smukke ergonomisk design. REV GTS MOD fænomenale menusystem giver...

BOX MOD er mere populære

Et box mod er et kasseformet mod, dog som regel udformet med afrundede ”hjørner”, så det er behageligt at holde på. Som oftest giver et box mod bedre mulighed for at få plads til både power og elektronik, så modellerne er som regel kraftige og avancerede.

En af fordelene ved kasseformen er, at udstyret ikke kan rulle og f.eks. falde ned fra bordet. Mange oplever også, at den afrundede form er meget behagelig at holde på.

Udformningen sikrer også, at udstyret ikke bliver alt for langt. Det kan være et problem med de runde mods, hvis der både skal være plads til batteri og elektronik.

Før du vælger dit box mod, skal du vælge mellem løse eller integrerede batterier. Der er både fordele og ulemper ved begge dele: Som hovedregel er box mods med indbygget batteri en smule mindre i forhold til ydelsen, og opladningen sker helt simpelt ved tilslutning af ladekabel. Til gengæld kan batterierne ikke udskiftes.

I box mods med løse batterier skal batterierne tages ud og oplades eksternt. Det er en smule mere besværligt i hverdagen, men til gengæld får du mulighed for at udskifte batterierne.

Eftersom box mods generelt hører til i den store ende rent fysisk, er det oplagt at vælge en lidt større tank. Et stort mod med en lille tank får et lidt ubalanceret udtryk, og de fleste dampere foretrækker stadig større tanke.