ELEAF MODS

Selvom producenten Eleaf også leverer enkelte simple batterier, ligger deres store styrke utvivlsomt inden for avancerede mods, hvor udvalget er rigtig stort. Læs mere >>

ELEAF MODS Der er 1 produkt.

Aktive filtre

ELEAF IPOWER 80W TC 5000MAH MOD dimensioner ELEAF IPOWER 80W TC 5000MAH MOD i alle farver
  • På tilbud!
  • -10%
  • -10%
0 Anmeldelse(r)

ELEAF IPOWER 80W TC 5000MAH MOD

Gratis Fragt

ELEAF MODS

Istick Power 80W TC 5000 mAh MOD fra eleaf iPower 80W fra Eleaf er virkelig en kraftfuld lille fætter, der trods sin forholdsvis lille størrelse, kan prale med et kæmpe stort 5000mAh batteri og ikke mindre end 80watt at gøre godt med! Det er den...

341,10 kr.
379,00 kr.
Læg i kurv

eLeaf MODS

Eleaf er en af de producenter, der gør mest ud af designdelen. De fleste mods fås i forskellige farvevarianter, så der er god mulighed for at kombinere den ønskede ydeevne med dine egne præferencer i forhold til farver og finish.

Væksten i Eleaf har været enorm, og der er nu mange brugere i både Europa, Rusland og Amerika.

Virksomheden er kendt for at være first mover og udvikler mange cool produkter, der rammer en bred målgruppe af dampere. De har generelt en høj kvalitet og funktionalitet, ligesom der er fokus på produkternes design.

Eleaf har mange produkter, som er solgt i et enormt antal; bl.a. iJust 2 og iJust Nexgen kit, hvor du får en lækker smag, en stor variation af coils samt et batteri på hele 3000 mAh. De fleste kender også Pico-modellen, som er et lækkert og kompakt produkt.

Eleaf har også produceret op til flere box mods, blandt andet den populære iStick, og produkterne har generelt fået supergode reviews på flere internetsider.