KANGERTECH MODS

KANGERTECH MODS

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

En af de største navne i dampindustrien er uden tvivl Kangertech. Og det er der en god grund til; Kangertech skubbede markedet væk fra cigaret-lignende og cartomizer-baserede e-cigaretter og over til de tankbaserede produkter, der er standarden i dag. Deres produkter er stilrene og af højeste kvalitet, og der findes e-cigaretter til både begynderen og de erfarne dampere. KangerTech kom på markedet tilbage i 2007 som en af de allerførste producenter af e-cigaretter. KangerTechs produkter har efterhånden formået at sprede sig på tværs af landegrænser, og specielt i Europa er KangerTech voldsomt populære - men man finder også mange KangerTech-fans i USA og Canada.

 I denne kategori finder du vores store udvalg af de ekstremt populære mods fra det meget anerkendte firma. KangerTech har mottoet "Der er ikke noget bedst - kun bedre!," hvilket man også mærker, så snart man får et af deres produkter i hånden. Der er ingen form for tvivl om, at det er produkter af højeste kvalitet - og med et salg af 14 millioner e-cigaretter om måneden på verdensplan, har forbrugerne talt. KangerTech er en del af eliten!

Udover den fantastiske kvalitet og det lækre design er KangerTechs produkter relativt billige. De har et bredt udvalg af mods og box mods, og mange af dem har fået forrygende reviews på forskellige internetsider. Er man nybegynder i dampverdenen, kan startkittet SUBVOD klart anbefales.

Desuden sælger KangerTech forskellige dele og tilbehør, blandt andet batterier. Alle manualer ligger online.