MODS BATTERIER

I denne kategori finder du batterier til mods samt indbyggede batterier til din e-cigaret. Mods bruger ikke de samme batterier som almindelige e-cigaretter, da mods er kendetegnet ved at bruge boxformede batterier.
Læs mere >>

MODS BATTERIER Der er 3 varer.

Aktive filtre

541301040001

KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 65 Kr.

Samsung li-ion batteri INR 18650-25R
0 Anmeldelse(r)

Samsung li-ion batteri INR 18650-25R

Gratis Fragt

BATTERI 1307

Samsung li-ion batteri INR 18650-25R 3,6V 2500mAh - 10C uden knop Samsung laver nogle af de bedste batterier, du kan få til damp.Høj kvalitet til den krævende damper, som kun vil have det yppersteSamsung's batterier til damp er verdenskendt for...

541301040003

KØB 2 STK.
SPAR 10 Kr.
PR STK. 93 Kr.

SONY VTC5A 18650 35A 2600 mAh
0 Anmeldelse(r)

SONY VTC5A 18650 35A 2600 mAh

Gratis Fragt

SONY BATTERIER 10469

VTC5A 18650 35A 2600 mAh fra SONY Specifikationer:Sony 18650 VTC5a 2600 mAh High-drain batteri - 12C 35A er med kapacitet på 2600mAh med 35A max strøm udledning og en nominel spænding på 3.7V. Denne batteripakke har også...

Mods batterier

Desuden er batterierne til mods generelt også større end standard eGo-batterierne, som man finder i de fleste almindelige startsæt, og derfor skal du være opmærksom på, at du får købt de rigtige batterier til lige netop din e cigaret.

Før i tiden var det især de små, runde batterier, som var populære, men de såkaldte box mods vinder mere og mere frem. Box mods giver ofte en bedre mulighed for både mere power og mere udvidet elektronik, så der blandt box mods findes der mange mere avancerede modeller.

Mods er mere avancerede e-cigaretter, og de skiller sig ud fra de almindelige e cigaretter både i udseende og funktionalitet. De fås i et hav af størrelser, faconer og farver, og mange af dem kommer med ekstra features og endda LED-skærme, som giver dig informationer om ydeevnen på dit mod. Derfor skal disse mods naturligvis bruge batterier, som kan yde lidt ekstra.

Brug kun anerkendte mærker for at få en positiv oplevelse

I takt med, at mods har vundet ind på det danske dampmarked, har litiumbatterierne også fået en større plads i og med, at de fleste mods bruger netop litiumbatterier eller såkaldt high drain litiumbatterier (Li-ion), som kan tåle en større belastning end de almindelige batterier. Derfor er det også vigtigt, at man altid køber batterier til sit mod fra et anerkendt mærke. Køb aldrig batterier til dine e-cigaretter eller mods fra elektronikbutikker eller andre, som ikke forhandler elektroniske cigaretter – ofte har de ikke de nødvendige specifikationer, og de kan være direkte farlige at benytte.

Vi anbefaler også, at man kun oplader batterier med opladere og stik, som passer med dine batterier, eller som kommer fra de anerkendte mærker. Med det rigtige mod med en god tank, de rigtige batterier og en oplader, som passer til dine batterier, kan det ikke gå galt, og du kan nyde din dampoplevelse fuldt ud. Og har du først investeret i noget godt udstyr, kan du holde det ved lige til en billig pris langt hen ad vejen.

Hos Easy to Smoke finder du naturligvis kun originale og anerkendte mærker som Samsung og Sony. De batterier til mods, som vi forhandler, er alle blandt de sikrest tilgængelige på markedet. Brug kun den type batteri, dit mod oprindeligt bruger – har du brug for informationer om dit mod, kan du finde alt, du har brug for at vide, på den pågældende produktside.

Når du er på udkig efter batterier, skal du se efter batterikapaciteten (mAh) og ampere (A). Batteriet holder længere på en enkelt opladning, når batterikapaciteten er høj. Jo flere ampere, et batteri er fremstillet til, jo mere kraft i form af watt kan batteriet trække.

Benytter man et e-cigaret mod, er det meget vigtigt, at man har stabile, funktionelle batterier. Er du i tvivl om, hvilket batteri dit mod bruger, eller har du på andre måder brug for hjælp, så kontakt os meget gerne på mail eller telefon – så hjælper vi dig videre.

Vi tilbyder både mængde rabat og fri fragt.

Der er mange fordele ved at købe dine batterier – og selvfølgelig alt, hvad du ellers drømmer om inden for dampverdenen - hos Easy to Smoke. Ikke nok med, at du altid får gratis forsendelse til en dansk pakkeshop nær dig; så har vi både mængderabat på en del af vores batterier og generelt rigtig gode priser.

Hos os finder du batterier til dit mod uanset om du benytter mods med indbygget batteri eller ej. Kig dig omkring i vores webshop – vi har med garanti et rigtig godt tilbud til dig!