REV MODS

REV Tech er et e-cigaret-mod-mærke baseret i Storbritannien. Deres mods er udviklet med den seneste teknologi for sikre den bedst mulige dampoplevelse.
Læs mere >>

REV MODS Der er 1 produkt.

Aktive filtre

REV GTS 230W TC BOX MOD REV GTS 230W TC BOX MOD
  • På tilbud!
  • -30%
  • -30%
0 Anmeldelse(r)

REV GTS 230W TC BOX MOD

Gratis Fragt

REV MODS 12394

Rev racerbil er til damperen der elsker damplivet i den hurtige bane, og som slet ikke kan få benzin nok i blode     Supreme luksus, HD-skærm og smukke ergonomisk design. REV GTS MOD fænomenale menusystem giver...

335,44 kr.
479,20 kr.
Læg i indkøbskurv

REV MODS batterier

De har valgt et meget spændende teknisk design med skærm samt en byggekvalitet, der er meget unik for mærker på området. Alle detaljer er inspireret af biler og racerløb, og det gør, at de ser enormt spændende og anderledes ud.

Du kan vælge mellem deres tre skarpe undermærker: REV GTS, REV Nitro og REV Sport mod.

Tilføj blot din favorit-e-juice og vælg det output, du ønsker – så kan du se frem til en perfekt smag med den ideelle dampmængde.

GTS Box Mod’et fra REVS racerbilinspirerede serie er uden tvivl det mest luksuriøse mod i kollektionen. Mod’et, der er drevet af to eksterne 18650-batterier, kan levere et output på helt op til 230W og er produceret i et ergonomisk design, som sikrer dig en optimal og behagelig oplevelse, når mod’et ligger i din hånd.

De forskellige kits findes til en ekstremt fair pris i forhold til kvalitet og design, hvilket også er grunden til, at REVs produkter har fået yderst fornemme reviews på forskellige sider på internettet.