SMOK MODS

SMOK eller SmokTech er kendt for en råhed i deres mods; både i forhold til design og power. SmokTech er absolut markedsledende, når det kommer til indførelse af ny teknologi. F.eks. var de de første, der kunne tilbyde variabelt output, og derfor kommer alle deres mods i dag med variabelt output – selvfølgelig med undtagelse af de mekaniske mods. Læs mere >>

SMOK MODS Der er 1 produkt.

Aktive filtre

SMOK MODS batterier

Udvalget rummer både kraftige box mods og flere forskellige runde mods, som er lidt mere diskrete i udtrykket.

Næsten alle produkterne fra SmokTech anvender løse batterier, og det hænger givetvis sammen med, at de løse batterier giver mere batteripower for pengene - og power er netop et nøgleord for SMOK. Løse batterier fylder normalt en smule mere, men SMOK imødegår problemet ved at udforme de fleste mods efter batteriet, altså rundt og aflangt. På den måde er der ingen spildplads i konstruktionen.

Mange dampere foretrækker den facon; både på grund af udseendet og fordi det er behageligt at holde på.

Fordelen ved løse batterier er, at de ganske enkelt kan udskiftes, når de er udtjente, eller hvis man øsner at opgradere til et batteri med mere kapacitet. Ulempen ved løse batterier er selvfølgelig, at de skal oplades i en ekstern lader, men det opvejes så rigeligt af fordelene.

SmokTech var de første til at lancere indbygget bluetooth-teknologi i modellerne, som det f.eks. ses i Xpro BT 50W og Bec Pro 50W Bluetooth. Teknologien gør det muligt at betjene og overvåge e-cigaretten via en bluetoothenhed som f.eks. en mobiltelefon. Det er smart, for mobiltelefonens store display er langt nemmere at aflæse end de typisk meget små displays på selve e-cigaretten. Der findes naturligvis apps til både iPhone og Android.

Udvalget af SMOK mods inkluderer blandt andet den populære SMOK Alien, og der findes selvfølgelig også alt det tilbehør, man kan forestille sig – f.eks. tanke og drip tips – og til en aldeles favorabel pris.

Kig lidt rundt på mellem de forskellige mods og kits. Vi har garanteret et godt tilbud til dig!