VAPORESSO MODS

Vaporesso startede i 2006 en virksomhed i Shenzhen i Kina, hvor de hurtigt begyndte udviklingen af e-cigaretter og dampudstyr. Firmaet tog det i egne hænder at udvikle nye og innovative e-cigaretter der levede op til deres høje krav om sikkerhed og kvalitet. Læs mere >>

VAPORESSO MODS Der er 1 produkt.

Aktive filtre

VAPORESSO Revenger X 220W TC MOD VAPORESSO Revenger X 220W TC MOD
  • På tilbud!
  • -10%
  • -10%
0 Anmeldelse(r)

VAPORESSO Revenger X 220W TC MOD

Gratis Fragt

VAPORESSO MODS

Revenger X MOD fra Vaporesso     Revenger X har plads til 2 x batteri, men er stadig kompaktSelvom Revenger X har plads til 2 stk. 18650 batterier, er den stadig utrolig lille, super kompakt, yderst...

422,10 kr.
469,00 kr.
Læg i kurv

Vaporesso MODS

Vaporessos mål er at optimere sikkerheden og kvaliteten på markedet, så forbrugere kan vide sig sikre på, at de produkter, de benytter, ikke blot er funktionelle, men også helt i top i forhold til kvaliteten. Med deres innovative og unikke tilgang til at optimere sikkerheden har de igennem de sidste mange år skabt nye og mere sikre måder at dampe på end før.

Ved at gøre væsketanken mere tæt og robust, sikrer de sig, at deres kunder oplever mindre spildvæske og mindre fare for, at e-væsken kommer i kambolage med den elektroniske del af e-cigaretten. Derved har de også kreeret og patenteret deres nye forbedrede varmeelementer, der sikrer, at temperaturen i din e-cigaret forbliver på et minimum og derved ikke overskrider faregrænsen.

Vaporesso har igennem de sidste mange år arbejdet hårdt på at forbedre den generelle hardwareopstilling på e-cigaretterne verden over, og der ses en tydelig fremgang!

Vaporesso udmærker sig ved at have de nyeste teknologier implementeret i alle deres produkter, og de forsøger herigennem at rykke grænserne for, hvad e-cigaretter kan tilbyde forbrugerne - uanset om man måtte er en erfaren damper eller nybegynder.

Også Vaporesso er hoppet med på box mod-bølgen, og blandt andet modellerne Nebula, Swag og Revenger er hurtigt blevet enormt populært. Et andet mod, som har fået supergode reviews, er mod'et Attitude.

De forskellige kits, mods og dele fås i øvrigt til en rigtig god pris.