DRIP HACKS One Shots

Engelske Drip Hacks blev stiftet i 2015 med en ambition om at fremstille produkter i den bedst mulige kvalitet, men alligevel i en overkommelig prisklasse. Drip Hacks har produceret en lang række færdigblandede aromaer med navnet One-Shots, som alle har en uimodståelig og interessant smagsoplevelse til fælles.

Læs mere >>

DRIP HACKS One Shots Der er 36 varer.

Aktive filtre

Drip Hacks:

Udvalget af e-væsker med unikke smagskombinationer er bredt, så hvad end du er til det søde, syrlige eller kraftige, er der en aroma lige til dig – og så dufter og føles de fantastisk.

Vælg blandt andet mellem smagen af lemonade, appelsinsodavand, slush ice, forskellige desserter, vingummi, vanilje, forskellige frugtblandinger, citrusfrugter, bær, anis og mint. Nogle af smagene har som en ekstra bonus en kølende effekt i mund og svælg.

Flaskerne fås i forskellige størrelser, hvilket blandt andet gør det nemt for dig at eksperimentere med smagene uden at bruge en formue på store flasker med e-væske, som måske ikke falder i din smag. Aromaerne er desuden nikotinfri, og du kan derfor vælge enten at nyde dem, som de er, eller selv at tilsætte nikotin efter behov.

Med færdigblandede væsker – eller shake ’n’ vape – bliver det ikke nemmere! Du skal blot tilsætte base og eventuelt nikotin i din flaske med aroma, og så er du klar til et uforglemmeligt dampeventyr.