CRAFTED 75VG

CRAFTED 75VG Der er 1 produkt.

Aktive filtre

5772201120089
  • På tilbud!
  • -10%
  • -10%
0 Anmeldelse(r)

CRAFTED BLUEBERRY MILKSHAKE

Gratis Fragt

CRAFTED 75VG

Blueberry Milkshake fra Crafted   VIGTIG INFO - BLANDINGSPRODUKT:Blueberry Milkshake kommer i en 60 ml flaske, der er fyldt med 40 ml e-juice uden nikotin. Du skal således tilkøbe neutral nikotinvæske (booster) seperat. Du...

161,10 kr.
179,00 kr.
Læg i kurv

E væske fra Crafted 75vg

Ud over en lang udviklingsproces benytter man hos Crafted forskellige teknikker til udblødning og modning af den færdige e-væske. Det tager tid, men resultatet er intet mindre end fantastisk.

E-væskerne fra Crafted er ikke blandt de billigste på markedet, men det har bestemt heller ikke været en primær målsætning. Den danske virksomhed går efter det mere kræsne og erfarne publikum, der udmærket er klar over, at der er store kvalitetsforskelle inden for e-juice. Crafted har udviklet sin helt egen smagsstil, som går igen i alle juice-varianterne.

e-væskerne fra Crafted er ikke kun for erfarende damper

Drippere og Sub-ohmfolket er stærkt overrepræsenteret blandt de mere erfarne dampere, og derfor er e-væskerne fra Crafted selvfølgelig optimeret i den retning. Det store indhold af vegetabilsk glycerin (VG) i forhold til propylenglukol (PG) sikrer nemlig  en endnu fyldigere damp.

De fleste e-væsker kommer i dag med et VG/PG-forhold på 50/50%, men juicerne fra Crafted ligger på 75/25%.
Du går aldrig galt i byen med et køb fra Crafted – og vi har med sikkerhed et godt tilbud til dig!