Don Cristo Longfills

Don Christo Longfill - Denne prisvindende e-juice producent har sine dampende rødder i Canada. Det er kendt for de mange fantastiske smagsoplevelser inden for en bred række af smagsretninger, men er især for deres Don Christo væsker med udtræk fra Monte Christo cigarer, der som navnet antyder har en lækker luksussmag.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

Don Cristo Longfills Der er 11 varer.

Aktive filtre

Don Cristo Longfill

                                                         

Don Cristo aroma tilbyder en perlerække af dybe, mindeværdige og elegante smagsoplevelser. Brandet er især velegnet til dampere, der elsker duften af cubanske cigarer samt god kaffe og dejlig vanilje. Alle disse fantastiske aromaer har fået lov at modne i flere uger, og de har dermed udviklet helt fantastiske smagsretninger samt man kan selv bestemme nikotinniveauet. Man køber en større mængde e-juice uden nikotin sammen med en booster, og blandingen med disse giver den nikotinholdige e juice, og det vil af det enkelte produkt fremgå præcist, hvad man får.

Oftest er der mange flere smagsvarianter, hvor der er mulighed for at tilsætte en til flere nikotinbaser efter behov. Færdigblandet e væske med nikotin må maksimalt sælges i portioner af 10 ml, så hvis man køber og blander egen e-væske, kan det købes i langt større flasker. Og med et så fantastisk lækkert luksusmærke som Don Christo skal det bare udnyttes. Hos Easy to Smoke har vi afsøgt markedet for at kunne tilbyde dig det bedste af det bedste, og det gælder også Don Christo.

Tilpasset e væske

Med de mange dampende lækkerier fra Don Christo e juice kan du ikke blot være med til at bestemme mængden af e-juice, men også selve indholdet. Niveauet af PG og VG vælges ved køb sammen med nikotin, så du selv kan bestemme fylde og mængde af damp samt nikotinindhold og intensitet. Enten kan væske og nikotin købes hver for sig, sammen, eller du kan investere i kits hvor begge produkter er inkluderet.

Som nybegynder kan det være en god ide at bruge kits, da det er lige til at blande og bruge, og senere kan man så begynde at eksperimentere og prøve sig mere frem. Mængden af nikotin afhænger af antallet af, hvor mange cigaretter du dagligt ryger. Langt de fleste short fills giver 1-2 nikotin boosts hvilket svarer til mellem 3-6 mg. nikotin. Flaskerne kan typisk rumme op til 60 ml, men enkelte er større med op til 1200 ml. Som nybegynder kan du som nævnt vælge færdigblandede e-væsker eller kits, da der så altid står mængde og indhold.

For en optimal oplevelse anbefaler vi dig at gøre nedenstående:

  • Det valgte nikotinshot hældes ned i den færdigblandede væske.
  • Flasken rystes (husk naturligvis at lukke låget)
  • Sæt flasken til at hvile i 15-20min
  • Herefter kan væsken bruges, men du kan også give den en længere modningsproces. Det kan også smages på det endelige resultat, men allerede efter et kvarter kan du glæde dig til en lækker dampoplevelse. E-juicen kan bruges direkte i e-cigaretten, og jo længere man lader den modne, jo mere er nikotinen blevet blendet ind i e-juicen.

Som allerede nævnt skal man vælge styrkeforholdet mellem VG (Vegetabilsk Glycerin) og PG (Propylen Glycol), da det har betydning for dampmængden, ”styrken” af halskrads samt smagsoplevelsen. Disse er uskadelige tilsætningsstoffer som findes i en lang række dagligdagsvarer, så du kan trygt dampe. PG er tyndt og smagsforstærkerende og har dermed en stærk indvirkning på smagsoplevelse, så jo højere PG, jo stærkere smag. Endelig giver det også det velkendte halskrads. Se alle vores Baser her: VPG base

VG er modsat PG tyktflydende og påvirker mængden og intensiteten af dampen. Jo mere VG, jo mere fyldig damp. Den søde smag fra VG kan dog påvirke dampoplevelsen, så du skal prøve dig frem for at finde den helt rette blanding til dig. Men det er de færreste der kan lide den meget søde smag med et højt indhold af VG. Som nybegynder kan det være en god ide at begynde med PG50/VG50, dvs. 50% PG og 50% VG, og så ellers prøve dig frem i takt med at du får mere erfaring og får prøvet dampverdenens mange muligheder af. Mange ender også ved at elske PG70/VG30 med en lækker intens damp. Men det er som skrevet smag og behag.

Med Don Christo har den canadiske producent PG VG base Labs formået at lave en serie e-væsker, der særligt henvender sig til fans af cigarsmag, da dette er deres primære smagsretning, dog med mange forskellige undernuancer. Hver eneste e-juice er en nydelse i særklassen, der gang på gang fortryller dampere. Cigartobakken giver aromaerne en autentisk og kraftig smag af tobak fuldendt og perfektioneret med en masse lækre ekstra smagsretninger. Alle og hver eneste ene af disse skønne e-væsker er en unik nydelse, som gang på gang fremkalder nydelse og unikke oplevelser. Cigartobakken er en nydelse der lader aromaerne få en kraftig og autentisk smag af tobak.

Man har dermed mere eller mindre autentiske cigarer foran sig, når man har valgt en Don Christo – alle og enhver er dampende mesterværker. De enkelte e juice væske er forfinet med andre ingredienser, og hvis du har lyst til at prøve disse, skal du læse videre her. Vi har samlet en perlerække af disse dampende oplevelser til alle dampvenner, der elsker smagen af cigaretter og ønsker at prøve disse skønne mesterværker. Nu vil vi gennemgå det egentlige formål med dampning og dermed Easy to Smoke – nemlig nogle af vores udvalgte og unikke favoritter fra Don Christo. Under dampningen vil du komme smagsmæssigt i himlen, og du vil længes mindes den og få lyst til at udforske flere af disse fantastiske smagsoplevelser.

Don Christo Ice 20ML 70/30

I dampverdenen er Don Christo synonym med kvalitet, og Don Christo Ice aroma er ingen undtagelse. I 90 dage er den blevet gennemsyret med ægte Montecristo cigarer, direkte afhentet i Cuba, så du får en absolut gennemført oplevelse af cigarer. For tobakselskere er denne smagsoplevelse derfor både et særdeles lækkert og effektivt middel til rygestop.

Denne skønne version har ikke bare smag fra de velkendte Don Christo cigarer og har fået tilføjet en smag af mørk ristet kaffe, der giver en unik smag som dampere ikke har oplevet før. Den 90 dage lange modning tilføjer ikke blot en smagsdybde, men også en isnende lækker smagsretning der lader denne prisvindende væske være endnu mere dampende lækker. Den kommer i en tyk lille flaske, som du hurtigt får tømt.

Don Cristo Custard 20ML 70/30

Også denne skønne cigarsmag er noget helt særligt. Ligesom Don Christo Ice er den i 90 dage blevet forfinet med gennemfyldning af ægte Monte Christo-cigarer. Det er en blanding med base, da den ikke bør dampes rent. Men modsat Don Christo Ice har Don Cristo Custard et lækkert strejf af sød custard, dvs. en sød vaniljebudding så hvis du er til smagen af skønne cigarer med en sød undertone, er Don Christo Custard det helt rigtige til dig.

Det er den perfekte blanding af sød og harsk smag. Væsken i den lille flaske kan tilsættes op til 2 styk ml. boostere, og efter en grundig rystning og en tid på ca. 2 dage hvor den trækker, er den klar til damp. Du kan naturligvis dampe væsken efter kortere tid, men så vil smagen slet ikke være så nuancerig, og oplevelsen bliver derfor ikke så unik. Vegetabilsk glycerin skal tilkøbes separate, og så er du ellers klar til at nyde Don Christo Custard.

Don Cristo Kaffe 20ML 70/30

Også denne Don Christo coffee er en dampende perle af højeste kvalitet – gennemsyret med ægte Montecristo cigarer direkte fra Cuba, så du får en absolut autentisk oplevelse med skønne cigarer. Det er nytænkning og stadig en unik klassiker, der har hjulpet adskillige rygere til et varigt rygestop og stadig lader dem bibeholde fornøjelsen af tobakssmag, blot uden skadelige stoffer.

Med andre ord er Don Christo det sundeste og mest effektive våben mod skadelig rygning. I denne skønne version er cigarsmagen blevet forfinet med smagen af mørk ristet kaffe, hvilket giver e-væsken nogle fantastiske nuancer, som man ikke finder andre steder eller i andre e-juicer. Den minder om den klassiske Don Christo, men med flere smagsretninger. Koncentratet skal blandes med base og bør derfor ikke dampes alene. Vi har her valgt 70/30 – tag allerede og prøv den i dag. Lad den modne et par dage efter blanding, og du vil opdage en helt ny verden af dampende muligheder.

Don Cristo XO 20ML 70/30

I denne version har Don Christo XO brugt den velkendte smag fra tobak og tilføjet en lækker smag af flødekaramel, hvilket giver en sød og afrundet smag med nogle unikke nuancer som der ikke er set i en e-væske før.

Denne dampende lækre og autentiske smag af cubanske cigarer er forfinet med en lækker sød undertone, der i 90 dage har fået lov til at blive forfinet og nuanceret i smagen. Resultatet er en dampende lækker e-juice med et strejf af friskhed der hele vejen igennem emmer af udsøgt kvalitet. Med Don Christo, faktisk med en hvilken som helst af deres e-juices, bliver et rygestop til en udsøgt fornøjelse.

Don Cristo Black 20ML 70/30

Ligesom Don Christos MonteCristo Cigar er det en klassisk smagsoplevelse, men den er mere fyldig end den originale og er dermed en unik oplevelse. Efter originalens store succes gik folkene bag Don Christo Black tilbage i laboratoriet og lavede denne skønne tilføjelse. Vi kan kun anbefale dig at prøve dem alle, men især denne fantastiske og stærke smag af tobak, der dog som al anden dampning er uden farlige stoffer.

Lad dig forkæle med den skønne damp fra cubanske cigarer og mærk, hvordan den skønne smag spreder sig i munden og gennem hele din krop. Ligesom de andre udvalgte oplevelser fra Don Christo har den også fået lov at modne i 90 dage, og smager er derfor trængt helt ind i væsken og er intens uden at være for voldsom – den er simpelthen uimodståelig.

  


Tag allerede nu et kig og lad dig forføre af den dejlige damp cigaret væske – vi gør det Easy to Smoke.