ELDA

Elda e-juice er en af Europas største e-væske og -aroma producenter. Elda er markedsledende inden for e-væsker og e-cigaretter i Europa, og de har et stort hold af eksperter inden for hver deres område ansat til at lave de bedste og smage i branchen.

Læs mere >>

ELDA Der er 2 varer.

Aktive filtre

3858891646534
0 Anmeldelse(r)

ELDA DELIZIA CITRON 100 ml

Gratis Fragt

ELDA

DELIZIA CITRON fra ELDA   Blandingsforholdet er 70VG/30PG.YDERLIGERE INFO:Flasken indeholder 100ml væske, hvortil du tilsætter enten 10ml eller 20ml nikotin booster. Ryst den grundigt i minimum fem minutter og lad den så...

3858891646565
0 Anmeldelse(r)

ELDA Grannys Strudel 100ml

Gratis Fragt

ELDA

Granny's Strudel fra ELDA   Blandingsforholdet er 70VG/30PG.YDERLIGERE INFO:Flasken indeholder 100ml væske, hvortil du tilsætter enten 10ml eller 20ml nikotin booster. Ryst den grundigt i minimum fem minutter og lad den så...

Elda e juice er en aroma

Firmaet Elda har vundet et hav af priser; både for forskellige e-cigaretter og for nogle af deres smage. På den højteknologiske fabrik er smag og kvalitet i højsædet, og producenten går ikke på kompromis med kvaliteten. Produkterne er ikke testet på dyr, og alle er GMO-fri – og så fås de bare ikke bedre.

Udvalget i Elda Shake N Vape-serien er enormt, og man får virkelig noget for pengene – og så er det nemt!

Du skal bare vælge din ønskede smag og nikotinstyrke – så får du din nikotinbase med den ønskede styrke samt en aroma i en lille flaske, som er lige til at hælde over i basevæsken. Herfra skal du blot blande væskerne og ryste flasken, og så er du klar til at nyde at dampe på din yndlings-e-cigaret.

Kig dig lidt omkring i shoppen – vi har utvivlsomt en god pris til dig.

Se vores store udvalg af mærker samt smage i kategorien Shake N Vape eller e væsker her