Hvad er Vype?


Lanceret i Storbritannien tilbage i 2013 som en af de første på det det spirende dampmarked var Vype med til at kickstarte e-cigaretternes popularitet som et alternativ til de almindelige tobakscigaretter.

Ikke alene er damp billigere, sundere, sjovere og bedre for omverdenen – det personificerer simpelthen alt, hvad Vype står for, og det skal du også drage fordel af.

Brandet Vype eksporterer i dag til mere end 25 forskellige lande og er blevet et af de største og bedst kendte brands på verdensplan inden for e-cigaret-industrien, og det med god grund.

Markedet bugner af e-cigaretter og nye smagsoplevelser, men det er bestemt ikke alle der er af lige høj kvalitet.

Som alle andre nøje udvalgte mærker hos Easy to Smoke lever Vype op til og overstråler krav til sikkerhed, etik og smag. Vypes vision er at tilbyde alternativer til de mere traditionelle nikotinprodukter af allerhøjeste kvalitet, hvis smag brænder sig fast på nethinden som en positiv oplevelse.

Med et hav af lækre produkter er Vype i sandhed en dampende sværvægter der er svær at komme udenom – bl.a. har den populære e-cigaret Vype ePen 3 for andet år i træk vundet ”Product of The Year” i Storbritannien.

På et konstant foranderligt marked med stor national og international konkurrence er det en fantastisk bedrift og giver lyst til at præsentere dette fantastiske brand for dig. Vype har gjort det ekstra nemt for dig som forbruger.

Ved at benytte sig af et lukket POD-system med præfyldte lukkede kapsler gør Vype det ekstremt nemt at være damper og prøve nyt af.

Find her: Pods vape

Du skal blot udskifte POD’sene, når du løber tør for e-væske. Der er altså ikke behov for at blande e-væske, du skal aldrig have besværet med at fylde på e-cigaretten eller vente på at rygevæsken har ”modnet” længe nok. Det hele bliver bare sjovere, nemmere og mere dampende med Vype.

Den eneste opgave der pålægges damperen, er at vælge mellem alt det, som Vype har at tilbyde. I og for sig er det også en stor opgave når der er så meget der frister, uanset hvilken smag man har.

Du kan også let skifte imellem de forskellige smage løbende. Hvis du en aften får lyst til at dampe en anderledes smag, er det ekstra belejligt med Vype - du tager ganske enkelt bare tager POD’en ud, og sætter en anden i. måske er du i hverdagen mest til klassiske smage som tobak, frugt eller slik, men elsker at være vild og eksperimenterende til fester, og så er det jo heldigt at man bare kan skifte POD´en. Det er hurtigt, nemt og brugervenligt for helt fantastiske smagsoplevelser.

Epods