Vype hos Easy to Smoke


Nøglen til et varigt rygestop

Du kan trygt og sikkert handle dine produkter fra Vype hos os.
Ud over et særligt udvalg af produkter fra Vype fører Easy to Smoke kun højkvalitetsprodukter, og det er også er tilfældet med Vype.


Alle produkter kommer fra gode troværdige, dygtige og kvalitetsbevidste virksomheder der ud over at levere de bedste produkter også har de højeste standarder. Det er alment kendt og bredt accepteret, at e-cigaretter er langt bedre end almindelige cigaretter – faktisk argumenterer flere fagfolk for, at der er lige så store fordele ved at begynde at dampe som at holde helt op med at ryge.


95% af problemerne med rygning er ikke nikotindelen, men derimod forbrænding af nikotinbladene.

Når du brænder tobak, frigives der tusindvis af kemikalier, som rygeren indtager hver eneste gang man tager et hiv af en smøg. Af disse stoffer er mange kræftfremkaldende når de sætter sig i lungerne og har mange andre uheldige egenskaber, der kan medføre dårligere livskvalitet, tidlig død og mange andre ubehagelige ting.

I modsætning til elektroniske cigaretter sker der ikke nogen forbrænding af tobak når man damper. Der brændes blot ufarlig e-juice, og det eneste potentielt farlige stof er nikotinen, der dog ikke skader mere end at skabe afhængighed uden at være skadeligt. Man vælger selv sin nikotindosis ud fra det daglige antal cigaretter og kan så i eget tempo nedtrappe og til sidst stoppe helt.

Mange vælger dog fortsætte med at dampe bagefter, da det er dejligt og ufarligt og bibeholder følelsen af damp omkring sig. Engelske eksperter har i en større undersøgelse konkluderet, at dampning i forhold til cigaretrygning indeholder 95% færre skadelige stoffer, så der er faktisk ingen undskyldninger for at fortsætte med at ryge. Tværtimod giver den maser af grunde og motivation til at begynde med at dampe for først nedtrapning og senere totalt rygestop.

Selvom e-cigaretter er omkring 95% mindre skadelig end rygning, ved næsten halvdelen af befolkningen ikke at det er langt mindre skadelig end rygning. Dette tal er dog fortsat faldende dag for dag ved at fortsætte med at forske og udvikle e-cigaretten og de mange fordele. Det er også derfor, at Easy to Smoke er en af branchens fyrtårn i Danmark der perfekt kombinerer tradition og respekt for dampens håndværk med nyeste muligheder og de bedste brands.

Om end det ikke er en automatisk genvej til rygestop, er e-cigaretter en af de bedste måder til i hvert fald at nedtrappe. Både unge og ældre har bedst af at skodde cigaretterne, og oftest er det ikke nikotinen man søger, men derimod damp og smag. Her kan de med fordel vælge e-cigaretter, da man bibeholder damp og smag, der dog hverken er afhængighedsskabende eller skadelige.

Læs mere: Rygestop

Rygestop

Rygning brænder penge, damp lader formuen stige dag for dag

Vi hører ofte hvor dyrt det er at ryge, så der er masser af penge at spare ved at stoppe med at ryge.

Det er helt korrekt, men præcis hvor meget man kan spare, afhænger af hvor meget man ryger i hverdagen, og hvor meget du kommer til at bruge på e-cigaretter, og hvordan du bruger din e-cigaret. Som med alt andet er der lidt startudstyr at anskaffe sig, men med et standardforbrug på omkring 10-15 cigaretter om dagen, kan man sagtens spare over 1000 kr. om måneden.

E-cigaretter har en minimal duft, og den lille smule duft er meget neutral og på ingen måde generende. Lugten ved vaping er meget lav, så man kan i princippet dampe overalt og sammen med alle og enhver uden at genere nogen, om end der er regler for hvor man må dampe nogle steder. Man skal dog være opmærksom på at nogle smagsoplevelser er mere intense end andre og kan genere omgivelserne.

Ude i det fri kan du næsten altid dampe løs med god samvittighed.