Prismatch


Hos Easy to Smoke tilbyder vi prismatch, da det for os er en æressag at tilbyde de bedste priser inden for et af de største sortimenter.

Vi matcher derfor konkurrenters priser, hvis du finder en vare billigere end hos os. Finder du en identisk vare billigere hos en konkurrent, matcher vi altid prisen hvis blot du kontakter os hurtigst muligt med belæg for den billigere pris.

Du kan også få refunderet prisdifferencen, hvis du allerede har købt varen hos Easy to Smoke. Kig nedenfor for at se betingelserne for prismatch:

Betingelser for prismatch

  • Easy to Smoke prismatcher kun mod konkurrenter med dansk CVR-nummer samt online shops med .dk-domæne såfremt at leveringssted er i Danmark. Dvs. vi prismatcher ikke indkøbssteder som Amazon og lig.

  • Det konkurrerende tilbud skal være gældende og kunne dokumenteres i købsøjeblikket, dvs. vi skal modtage belæg for det billigere tilbud med dataangivelse.

  • Varen skal være på lager hos den konkurrerende virksomhed.

  • Er købet allerede gennemført hos Easy to Smoke hvor du efterfølgende ser en billigere pris hos en konkurrent, kan du fra købsøjeblikket og 7 dage frem kontakte os med henblik på et prismatch.

  • Serviceydelser såsom levering, porto, ekspedition mv. er ikke omfattet af prismatch.

  • Easy to Smoke udøver ikke prismatch på massetilbud, restpartier, ophørsudsalg, dagtilbud, timetilbud, begrænsede partier, demovarer, 2. sortering, varer med fabrikationsfejl, abonnementer mv.

Er du i tvivl, hvorvidt en vare er omfattet af prismatch, så tøv endelig ikke med at kontakte os på mail med et belæg for den billigere vare hos en konkurrent. Så vil vi hurtigst muligt undersøge sagen og kontakte dig.

Sådan opnår du prismatch

Varen er billigere hos en konkurrent

Sælges en vare billigere hos en eller flere af vores konkurrenter, skal du blot medbringe dokumentation (bon, billede, annonce, tilbudsavis eller andet) fra konkurrentens til os, helst pr. mail. Varen sælges derefter til samme pris hos os.

Prismatch på vores webshop

Ved ordreafgivelsen kan du i kommentarfeltet angive, at den pågældende vare ønskes prismatchet samt linke til konkurrentens pris. Efter købet er gennemført går vi manuelt ind og tilpasser produktets pris, så du kommer til at betale den retmæssige pris. Easy to Smoke vil så manuelt tilpasse produktets pris så snart vi har modtaget bestillingen i systemet, og der trækkes så et mindre beløb.

Efter købet opdager du, at varen kan købes billigere et andet sted

Har du gennemført en bestilling hos Easy to Smoke og finder så bagefter ud af at den kan fås billigere, kan du op til 7 dage efter købstidspunktet kontakte os for at få prismatch. Mod forevisning af dokumentation (bon, billede, annonce, tilbudsavis eller anden dokumentation) udbetaler vi så prisdifferencen. Du kan altid kontakte kundeservice på telefon +45 6077 5062 eller via mail kontakt@easytosmoke.dk hvis du er i tvivl om prismatch. Vi er klar til at hjælpe, så vi kan yde en dampende god kundeservice.