Grundlæggende information om e-væske


Grundlæggende information

Alle dele i e-cigaretten er vigtige, men selve e-væsken er oplevelsen og det man husker, da det er det der skaber dampen og er den udvalgte smagsoplevelse.Vi kalder den typisk for e-væske og e-juice, men der findes også andre betegnelser. Og så er der de betegnelser, som egentlig er helt forkerte. Fx rygevæske.

Da man damper på en e-cigaret – og dermed altså ikke ryger, så giver det ikke mening at kalde en e-væske for rygevæske. E-væsken hældes i e-cigarettens beholder, bliver så fordampet og til damp. Fordampningen af e-væsken sker ved hjælp af et varmeelement, der indgår som en del af følgende forskellige udformninger.

  • Forstøver

  • Atomizer

  • Clearomizer

E-væsken bliver opvarmet af det indbyggede batteri, der så omdanner væsken til den vanddamp, som man inhalerer. E-væske til elektroniske cigaretter indeholder stofferne Grundingredienserne i e-juice er PG og VG. Propylenglycol (PG) og Vegetabilsk glycerin (VG) PG står for propylenglycol og VG står for vegetabilsk glycerin.

Propylenglycol (PG) giver følelsen at ryge en cigaret, når man inhalerer dampen fra en elektronisk cigaret, mens VG genererer selve vanddampen. Jo højere VG, jo mere damp kan man få ud af e-cigaretten.

Læs mere: Propylenglycol (PG)

Læs mere: Vegetabilsk glycerin (VG)

De kan blandes i forskellige forhold, alt efter den ønskede effekt, og ikke mindst efter hvilket e-cigaretudstyr, der bruges. Samlet set kan man altså sagtens drage konklusionen, at hovedbestanddelen i e-væske, udgør en langt mindre sundhedsrisiko, end de over 4000 tilsætningsstoffer, og over 70 carcinogener, som man med sikkerhed bliver udsat for når man ryger almindelige tobakscigaretter.

click her: E væske uden nikotin

Aroma er den fælles betegnelse for de smagsstoffer, der tilsættes e-væske. Hos Easy to smoke , sætter vi en stor ære i kun at forhandle væske, der indeholder fødevaregodkendte smagsstoffer. Det vil altså sige, at der ikke er nogen forskel på de aromaer, der er i bolsjer og i e-væsker.

Se mere her: Aroma e væske tilbudbillig aroma e væskebedste aroma til e væske

Nikotin er nok den mest irrationelt frygtede og mest omtalte ingrediens i væske til elektroniske cigaretter. Nikotin kan sammenlignes med alkohol, koffein og så mange andre dagligdags substanser, et vanedannende stof. Derfor er det også det stof man bør have mest respekt for i e-væske. Det er sandt, at nikotin i sin reneste form er ekstremt (dødeligt) giftig.

Find her: Nikotin base tilbude væske basenikotin base 1 liter 70/30nikotin base 1 liter 50/50

Her er det dog vigtigt at bide mærke i, at nikotin i e-væsker kun forekommer i meget, meget små doser. Efter indførelsen af den nye TPD-lov (Tobacco Product Directive) er den maksimale styrke på e-væske begrænset til 20 mg/ml. Heldigvis for dig som kunde, og for os som forhandler, er det derfor slet ikke aktuelt, at man skulle komme i kontakt med skadelige mængder af nikotin ved håndtering af almindelige e-væsker.

Se mere: Beste e væskee væske tilbude væske med tobaksmagbland selv e væskebillige e væske

Ud over de tyktflydende PG og VG består e-juice også af mineralsk vand for at kunne fungere som e-væske til elektroniske cigaretter samt den ønskede smagsretning og et bestemt niveau af nikotin. Dette kan man som forbruger selv vælge, og man bør gå efter at ramme de antal røgede cigaretter og så trappe ned

Find mere: E-juice tilbud , bedste e juice fra sunbygaard , e-juice bland selv

Nikotin eller ej

Om end nikotin ikke er skadeligt, er det afhængighedsskabende. Den virkelig fare ved cigaretter er de over 4000 giftige stoffer der inhaleres efter hvert hiv, men ved kun at damp e-væske med et bestemt niveau af nikotin kan man langsomt nedtrappe sin afhængighed og komme ud af den.

Læs mere: Nikotin base 70/30nikotin base 1000ml , nikotin base 50/50