Hvad er grunde til man blander selv


Hvorfor blander man selv?

Der er flere og flere, der bevæger sig ud i det med at blande selv. Specielt dem, der har et meget stort forbrug, da dette ofte er forbundet med et stort forbrug af væske. Det er som regel lidt billigere at blande selv, også selvom man tager højde for prisstigninger.

Aroma

Aroma er den normale betegnelse for alt smagsstof såsom æble-, eller jordbærsmag, men som regel ikke en blanding. Når vi blander forskellige aromaer, skabes en essens. De fleste mennesker vil dog referere til en aroma som en blanding.

Find her: Aroma med flere varianter

Tilsætninger og krystaller

Jo mere garvet man bliver, jo vigtigere bliver tilsætningerne., og det kan fremhæve smagen, enten sur eller sød. Derudover findes der også krystaller, og det mest almindelige er mentolkrystaller.

De er er ekstremt koncentrerede, og man skal derfor ikke putte for meget i. Man kan med fordel prøve sig frem, men det kan nemt blive for stærkt.

Find her: Mentholkrystaller