Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

Kick Der er 1 produkt.

Det svenske firma Subohm står bag de elegante og brugervenlige e-cigaretter fra Kick. Subohm er markedsledende og er et af de hurtigst voksende firmaer i dampindustrien i øjeblikket.

Med kontor og lagre i Sverige, Kina, USA og Grækenland har de indflydelse på store dele af hele verdens salg af e cigaretter og tilbehør.

KICK MAX giver dig alle de bedste funktioner

Blandt de lækre produkter fra Kick finder du blandt andet KICK MAX, som er en ny og forbedret udgave af den meget populære MICK MTL. KICK MAX giver dig alle de bedste funktioner fra KICK MTL samt et hav af nye ting, som har optimeret e-cigaretten fuldstændigt til en hverdag med damp; for eksempel har modellen ingen knapper, og den er derfor enormt brugervenlig. Batteriindikatoren sidder på siden af e cigaretten. Den lyser, når der er strøm på og er i brug, og når det er tid til at lade den op, begynder den at lyse rødt.

Pod’en er den tank med e væske

Også pods fra KICK er noget helt specielt. Pod’en er den tank, væsken hældes i, men hvor coilen/brænderen også sidder fast indeni. Normalt vil man købe en ny coil, når den gamle trænger til udskiftning, men på KICK udskifter man i stedet hele pod’en. Fordelen ved det er, at du ikke behøver at vente på, at coilen er fugtet igennem, når du har skiftet den og hælder ny væske på for første gang – hvilket man normalt er nødt til for at sikre, at coilen ikke brænder af.

Pod`en fungerer bedst med 50PG/50VG-væske

Pods fungerer bedst med en 50PG/50VG-væske – du kan godt bruge en tykkere væske, men det vil reducere levetiden på pod’en. Til gengæld kan du bruge både almindelig og saltnikotin.

Coil skal udskiftes når den smager brændt

Med KICK MAX kan man dampe lige med det samme – selv med en helt ny coil/pod. Du slipper altså for den irriterende ventetid og kan bare hælde væske på og give dig i kast med at dampe. Når din coil/pod begynder at smage brændt, skal den bare udskiftes, og du kan med det samme fortsætte, hvor du slap!

8311129604100
KICK MAX - K-POWER BANK ETUI
  • -60%
  • -60%

KICK MAX - K-POWER BANK ETUI

Gratis Fragt

POWERBANK 101720

KICK MAX - K-POWER BANK ETUI Med en størrelse på 131 mm. i højden, 59 mm. i længden og 18 mm. bred. Er K-Power er ikke større end en de fleste smartphones, hvilket gør den let at have med sig på farten. Samtidig med den kompakte størrelse, vejer...

114 kr
285,00 kr Inkl. moms
Læg i indkøbskurv