Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

Vaporesso e cigaret mods

VAPORESSO E CIGARET MODS

Det amerikanske mærke Vaporesso rykker konstant grænserne for, hvad e-cigaretter kan, og hvordan de kan dække behovet hos forbrugerne – uanset om du er nybegynder eller en erfaren damper.

Hos Vaporesso ligger det største fokus på sikkerheden i alle de produkter, der produceres, og derfor er både hardware og tanke på alle Vaporessos e-cigaretter enormt sikre. Vaporesso er desuden kendt for deres tanke for ergonomi i udformningen af de forskellige produkter, og så er hvert produkt superunikt i både form og design.

Hos Vaporesso finder man e-cigaretten 'Switcher with NRG', som er designet i forskellige dele af metal, som alle kan udskiftes.

Dermed kan du designe din helt egen, personlige e-cigaret. 'Switcher with NRG' har en lille skærm og er designet med tanke på ergonomi. Vaporesso tilbyder desuden forskelligt tilbehør.

Se alt fra Vaporesso her.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter