Indlæser

Joyetech Ocular Touchscreen 80W

Aldrig er der set så mange indstillings muligheder med denne 1,68-tommer farve touchscreen. Tilslut dine hovedtelefoner for at nyde musikken fra Ocular

Varen er på lager

Pris:   DKK 749,00
Ocular præsenterer alle de væsentlige funktioner på sin klare og præcise display


5000 mAh høj kapacitet til lang afspilningstid og damp. Ocular er drevet af en indbygget batteri med 5000mAh høj kapacitet, som giver en stærk og langvarig effekt. Maksimal effekt kan nås til 80W, som helt sikkert vil tilfredsstille dig i en daglig brug.

Skub for at se billeder

Ocular anvender en interaktiv grænseflade. Bare skubbe skærmen ned for at skifte til startmenuen. Tryk på billeder for at vise billederne. Skub til venstre eller højre for at skifte.

Ocular skærm info

Skærm indstillinger med flere muligheder

Den Ocular gør det muligt at indstille uret (digital / analog) og foto som pauseskærm. Brug VT software til at uploade et foto (240 * 320 pixel i jpg-format) til enheden. Ét foto hver gang, op til 100 billeder. Når du indstille billedet som baggrund, vil det blive vist, når vaping.

ocular pause skærm

Tydelig og klar grænseflade med nem betjening

Joyetech Ocular har en kortfattet og tydelig grænseflade, som er nemt og bekvemt at betjene.
Du skal blot skubbe skærmen til venstre eller højre for at skifte mellem forskellige indstillinger. Tryk +/- ikoner til at justere watt eller temperatur.

For at undgå utilsigtet berøring, når du holder knappen power nede, vil touchscreen blive låst automatisk. Skub skærmen til højre for at låse op.

Ocular indstillinger af skærm

Styr dine damp vaner

Med touchscreen-teknologi, kan du kontrollere og styre dine damp vaner bekvemt. Tryk blot på ikonet puff.
Fortsæt med at trykke på ikonet indstillingen i bunden og du er i stand til at kontrollere dine antal inhaleringer og følge din historik for dagen.

Styr på damp vaner. Viser skærm billeder

Underholdning ud over dampning

Det er nu muligt at afspille musik på Ocular. Du skal blot tilslutte et 3,5 mm stik til hovedtelefoner for at lytte til musikken. Brug VT software til at importere sange fra PC.

Bemærk: Navnet på sangene kan kun gemmes med engelske tegn eller tal i mp3-format. Du kan importere op til 50 sange til enheden.

Underholdning på ocular viser skærm billede af display

Tilslut din mobiltelefon med APP

Ocular kommer med den mobile APP, hvor du kan mestre din enhed via Bluetooth. Det giver også mulighed for at indstille din dampnings plan, tjek trin rapport, importere fotos til din enhed og endda kommunikere med dine venner.

Viser mobil telefon med app fra Ocular

510 gevind i Stainless Steel

Anvendt med 510 gevind i rustfrit stål og har bred kant passende til store Atomizer.

Olular 510 gevind
Opladning & Opgradering

Mikro USB-porten er på toppen af ​​venstre side. Tilslut den med en mikro-USB-kabel til at oplade og opgradere din enhed.

Opladning af ocular med usb stik

Pakken indeholder:

1 stk. OCULAR batteri
1 stk. USB kabel
1 stk. Bruger manual (eng.)

Her finder du hele vores udvalg af e-cigaret Mods

Se hele vores udvalg fra Joyetech her.
Ønskelister
Relaterede produkter

Væg stik

DKK 34,00

Mere

iSmoka eleaf Lyche

DKK 49,80

Mere

iSmoka eleaf MELO 3 mini

DKK 152,00

Mere