VELO

Dette fantastiske brand går også under navnet nikotinposer Lyft, som her bruges synonymt med Velo. Snus er hvide nikotinholdige poser der skal placeres under overlæben, hvorfra nikotinen frigives og optages gennem tandkødet. Nikotinposer uden nikotin og nikotinposer med nikotin er dermed noget du bør forkæle dig selv med.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

VELO Der er 2 varer.

Aktive filtre

Velo/Lyft

Velo/Lyft

Snus kaldes også ”Det hvide snus” og har en hvid farve og består af vand, plantefibre, sand og aromaer. Oftest produceres produkterne blot 2 måneder før brug, så de er meget friske når du tager dem i brug. 

De mange forskellige varianter kommer i et fantastisk væld af lækre smagsvarianter, og der er Velo snus hvide poser.

Nikotinpose mærker er derfor noget vi vil komme ind på her, da nikotinposer er et udmærket alternativ til damp. Velo er noget du bør unde dig selv. 

Hvad der startede som en Lyft nikotinpose, er i dag et kæmpe brand med masser af muligheder.

Forskellen på nikotinposer fra VELO og SNUS

Mange betegner nikotinposerne fra Velo som Snus, men det er ikke helt korrekt. 

De to produkter minder meget om hinanden, om end de ikke er helt end. 

Der er dog en afgørende forskel, som vi nu vil beskrive: 

- Nikotinposernes indhold spiller her en afgørende rolle. 

- Snus er et røgfrit tobakprodukt af finmalen tobak med en blandning af vand, salte, ph-regulerende stoffer og fugt, som er ulovligt at sælge i Danmark. 

- Hvis nikotinposer fra Velo ikke er et tobakprodukt, er det også fuldt ud lovlige at købe og sælge i Danmark. 

- Det er et tobaksurrogat, dvs. et produkt uden noget indhold af tobak, men i stedet består af PH-regulerende stoffer med nikotin, salte, smagsstoffer og plantefibre tilsat vand. 

(Grundet det manglende indhold af tobak må det gerne sælges i Danmark. Nikotinposernes bivirkninger er derfor ikke noget du skal bekymre dig om). 

Snus hos Easy To Smoke

Hos Easy to Smoke finder du de populære Velo-produkter til rigtig gode priser.

- Vi har foretaget et indledende udvalg og har udvalgt de bedste af producentens mange perlerække af skønne Velo-snus.

- Vi har dem til samme billige priser som du kender fra kiosker og hvor man ellers køber snus.

- Vi kan tilbyde dem til nogle af markedets bedste priser, da vi anvender færre ressourcer, da kvalitet ikke behøver at koste dig det hvide uf af øjnene.

Modsat hvad mange tror, er Velo hverken tyggetobak eller snus. Det indeholder slet ingen tobak og er dermed et 100% alternativ til tobak og røg og består af en række nikotinposer med forskellige styrker og smage.

Her er noget for enhver smag og ønske samt nikotinstyrke. Du skal bruge VELO på samme måde som snus eller tyggetobak. Nikotinposen skal blot placere mellem overlæben og tandkødet, men i modsætning til almindelig tyggetobak frigives nikotinen ikke først når du tygger på det.

Det frigives så snart det kommer i munden, og du kan lynhurtigt nyde det. Nikotinposer pris kan her komme i mange udgaver og smagsoplevelser.

Velo er med sin snus på meget kort tid blevet en stor succes. Ikke blot er det fantastisk lækkert, og en af de primære årsager er at det kun indeholder hvid snus, dvs. at den giver samme mængde nikotin og dermed samme oplevelse, men indeholder slet ingen tobak.

Det giver ingen misfarvninger i tænderne, og med Velo brede og skønne portefølje er der noget for enhver smag. Der er næsten alle typer frugtsmage, lige fra sød til syrlig, pebermynte og menthol, og med så mange skønne smagsretninger er man sikker på både at få dækket sit behov for nikotin og få en unik smagsoplevelse.

Styrkemæssigt er Velo meget mild med forskellige nikotinindhold, så også her kan man præcist få, hvad man ønsker. Behovet afhænger af, hvor hærdet man er.

Velo er en anerkendt svensk producent af disse skønne nikotinposer, og de har også døbt deres mest populære produktlinje Velo, der i lige så høj grad personificerer den høje kvalitet og det blivende smagsindtryk.

Disse 100% tobaksfrie produkters popularitet vokser stødt og stabilt, da de som allerede beskrevet giver en god nikotin-oplevelse, men uden de skadelige stoffer og misfarvning af tænderne.

Poserne frigiver den mængde nikotin som traditionel snus afgiver. Snus er dog også kendt for at give gule tænder pga. den brune væske der opstår når spyt fra munden blandes med tobak. Snus er nemt at bruge, både derhjemme og ude i byen samt både til hverdag og fester. Langt de fleste mennesker ønsker at undgå disse misfarvninger, men vil stadig gerne beholde nikotin og den skønne oplevelse med snus af samme høje kvalitet.

Velo er omfattet af den nye cigaretlov fra år 2021. Nikotinposer er omfattet af samme tobakssurrogat og er derfor underlagt samme udstillingsforbud som e-cigaretter og cigaretter.

Det gælder produkter som indeholder nikotin, som ikke er en tobaksvarer, e-cigaretter eller godkendte lægemidler. Herunder hører også nikotinposer.

VELO nikotinposer fremstilles efter en fast patenteret produktionsproces for at give produkterne den højest mulige kvalitet og dermed dig den bedst mulige oplevelse. Det følger altid følgende procedure:

1. PLANTEBLADENE UDVÆLGES NØJE

For at sikre kunden det bedst mulige produkt udvælges de plantefibre man vil anvende gennem en grundig produktionsproces.

2. SMAGSSTOFFER OG NIKOTIN TILFØJES

Efter udvælgelsesprocessen med de bedste planteblade der lever op til kvalitetsstandarderne, bliver de lavet om til en base af plantefibre i produktionsprocessen. Herefter tilsættes nikotin, smagsaromaer og vand, og efter sammenblanding er produktet klar.

3. PRODUKTET PAKKES I SMÅ HVIDE POSER

Den færdigblandede base pakkes i poser, som så kommer på æske.

4. POSERNE KOMMES I VORES VELO ÆSKE

Blandingen på poser er klar til at komme i VELO æske og er nu klar til brug.

Når du har valgt en smagsretning, skal du bare åbne dåsens låg.

Du vælger en hvid pose fra dåse og kan forme den, så den passer perfekt under læben.

Posen lægges ind under læben. Nu kan du nyde den – dog anbefales det ikke at bruge snus længere end en halv time af gangen.

Når du er færdig, skal posen anbringes i toppen af låget, eller du kan smide den ud.

Som allerede beskrevet gik VELO tidligere under LYFT, men bliver i dag primært forhandlet under og er kendt som navnet VELO.

Hvis du har lyst til at prøve og nyde nikotinposer fra LYFT, er du kommet til den rette hos Easy to Smoke. Produktet er det samme; det er kun navnet der har ændret sig, og kvaliteten er stadig den samme.

British American Tobacco, også kaldet BAT, er selskabet bag VELO som har besluttet sig for at samle deres produkter under navnet VELO.

Det gælder for hele Europa og ikke kun i Danmark. Måske er navnet ændret, men produkterne er de samme skønne kvalitetsprodukter.

Som ovenstående har beskrevet, er der lutter fordele ved at bruge snus fra Velo, så hvis du har lyst til at prøve, er du havnet det helt rigtige sted.

Vi har et skønt og bredt udvalg af Velo, så du kan være sikker på at finde præcis den ønskede smags- og styrkevariant der passer til dig.

Tag et kig her og find din næste dampende skønne oplevelse med Easy to Smoke – vi har et stort udvalg og køber løbende flere smagsvarianter til. Uanset hvad din smag er, finder du det med garanti her hos os.

Med den nye tobakslov er der nye styrkeindikationer på de udvalgte VELO produkter, så det har fået os til at lave et nyt system.

Det nye system består af fire niveauer der angiver nikotinstyrken: 1, 2, 3, 4. Selve indholdet af nikotin i Velo-produkterne er dog uændret. Her på siden beskriver vi de forskellige styrkeniveauer svarende til mg. Nikotin pr. pose, og dette fremgår også af produkterne.

De enkelte varianter kommer ikke bare med forskellige smagsvarianter, men som beskrevet også med forskellige nikotinstyrker, så det skal du have med i dine overvejelser når du vælger. De enkelte smagsvarianter varierer fra 4 mg og 11 mg. i nikotinstyrke.

Fremadrettet er det nemt at se de forskellige styrkeindikatorer på produkterne på dåse der kan ses nedenfor målt i styrkeniveau i mg. pr. pose:

4 mg nikotin pr. pose

6 mg nikotin pr. pose

10 mg nikotin pr. pose

11 mg nikotin pr. pose

Selvom nikotinposer er skønne at bruge, er det ikke alle der bryder sig om at have dem siddende under overlæben. Selskabet bag VELO, BAT, er godt klar over dette, og derfor har de fundet en alternativ løsning herpå.

De har bragt produktet VELO Mini på markedet – mindre nikotinposer med en størrelse på 3 x 1,2 cm i stedet for de sædvanlige 3,8 x 1,2 cm. Disse kommer i mindre dåser der passer til de noget mindre poser. En dåse med VELO mini indeholder 20 nikotinposer.

Hvis du ikke har prøvet nikotinposer før, er det bare med at prøve sig frem. Nogle kan lide at have de små poser siddende under underlæben, mens andre finder det dybt ubehageligt. Her kan de mindre VELO mini være et udmærket alternativ, men som med alt andet er det med at prøve sig frem.

Måske finder du det underligt i starten, men kan vende dig til det? Sådan er det også med smagen, faktisk ligesom med e juice.

Fra hverdagen har du sikkert flere favoritter inden for frugt, slik, tobak mm, og disse kan du overføre til nikotinens verden. Men måske er du også så heldig at finde en ny fantastisk smagsretning, som du ikke vidste fandtes?

Hos Easy to Smoke gør vi bare alt meget nemmere ved at tilbyde dig de bedste produkter på markedet.

Du har helt sikkert lyst til at prøve Velo nikotinposer, men du vil sikkert gerne også have produkter af højeste kvalitet uden at betale overpris for dem. Så kan du prise dig heldig - Her hos Easy to Smoke får du nemlig VELO-produkter til nogle af markedets bedste priser.

Modsat andre danske forhandlere stiller vi ikke krav om at du køber et bestemt antal dåser for at få dem til favørpris. Vi ønsker at du får præcist det du ønsker, uanset om det er 1 enkel dåse til starte på, 5 klassiske nikotinposer der skal kunne holde længe eller 10 forskellige til at eksperimentere mig.

Med andre ord kan du blande som du lyster. Og de kommer altid til en rigtig god pris.

Her på hjemmesiden finder du en oversigt over de forskellige smagsretninger, så du kan vælge dine nye favoritter til rygende gode priser. Nikotinposer køb er derfor noget du bør gøre hos Easy to Smoke.

Hos Easy to Smoke gør vi meget ud af at leve op til vores navn – ikke blot har vi afsøgt hele det globale dampmarked for at kunne tilbyde dig det bedste inden for ejuice, din ecigaret og alverdens dampende skønne udstyr, men vi har også det ypperligste inden for snus.

Vores basis er klassiske oplevelser der forfines og fornyes med løbende tilføjelser og nye fantastiske opdagelser fra dampmarkedet. Blandt nikotinposer Danmark finder du det ypperligste hos os.

Vi gør det Easy to Smoke – Vi er her for dig

Som allerede beskrevet kan vi hos Easy to Smoke ikke blot tilbyde dig nikotinposer, men også et udsøgt udvalg af e-cigaretter til din e cigaret behov, e-væske samt andet udstyr til dampning, der alt sammen hjælper dig til et effektivt rygestop.

Vi leverer sædvanligvis dagen efter, hvis du bestiller senest kl. 15 og 13 i weekenden. Ved levering til pakkeboks/posthus tilbyder vi gratis fragt, så du har endnu flere penge til at gå på opdagelse i dampens forunderlige verden.

Du kan vælge mellem disse to Velo Varianter:
Velo Freeze 

Velo Ice Cold