1 LITER SÆT VG50/50PG

E-væske er i bund og grund en rimelig simpel blanding, der primært består af en base og aroma. Det er selve smagsoplevelse ved at dampe.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

1 LITER SÆT VG50/50PG Der er 1 produkt.

Aktive filtre

541301046029

KØB 2 STK.
SPAR 30 Kr.
PR STK. fra 204 Kr.

1 Liter NIKOTIN BASE BUDGET KIT PG50/VG50

  1 Liter NIKOTIN BASE BUDGET KIT PG50/VG50

  Gratis Fragt

  VPG BASER 20145

  1 Liter NICOTINE BASE BUDGET KIT PG50/VG50 Du hælder blot indholdet af de små flasker med nikotinbase op i den store blandeflaske. Når væsken er blandet, er den klar til at blive tilsat din yndligssmag. Kan evt. bruges som booster til...

  219 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  NIKOTINBASER TIL BLAND SELV VÆSKE

  E-væske er i bund og grund en rimelig simpel blanding, der primært består af en base og aroma. Det er selve smagsoplevelse ved at dampe. Basen, også kaldet nikotinbase, fås i 10 ml flasker med forskellige nikotinstyrker, som man selv kan vælge og bør afspejle antallet af dagligt røgede cigaretter. Ønsker du at blande din væske med nikotin, så er vores klare anbefaling at bruge en blanding med 80% nikotin base og 20% aroma.

  Det er naturligvis vejledende, for det færdige resultat skal først og fremmest afspejle din smag. En meget mild aroma kan sagtens tåle mere end 10%, mens mere kraftige aromaer kan nøjes med 5-7%. Her skal du prøve dig frem.

  Nikotin base 1 liter er med andre ord mange ting. Ønsker du at kaste dig ud i at lave din egen bland selv e væske,har vi pakkeløsningerne med nikotin base kits, hvor du kan vælge din favoritblanding af PG og VG, og den foretrukne nikotinstyrke.her kan du som alternativ også vælge Shake N Vape, hvor vi har gjort forarbejdet gjort for dig, og du skal blot tilsætte det ønskede antal nikotin boostere til den påfyldte flaske.

  Blande selv

  Hvorfor bruge Elektroniske Cigaretter?

  Lutter sundhedsmæssige fordele

  Elektroniske cigaretter er på næsten alle parametre langt sikrere end tobaks cigaretter – nogle eksperter mener også at det svarer til at holde helt op. 95% af problemerne relateret med rygning er ikke nikotindelen, det er forbrændingen af tobaksbladene, der afgiver over 4000 giftige stoffer for hvert hiv.

  Mange af dem er kræftfremkaldende og sætter sig i lungerne. Modsat sker der ikke nogen forbrænding af tobak ved at dampe og bruge elektroniske cigaretter. I en e-cigaret varmes e-juice op og fordamper, denne e-juice kan indeholde nikotin efter eget valg. Dette skal afspejle antallet af daglige cigaretter. 1000ml base 6mg nikotin svarer dermed ca. 6-8 cigaretter dagligt, 1l base 3mg nikotin svarer til 3-5 cigaretter, hvor nikotin base 1000 ml er basis.

  Flere undersøgelser konkluderede, at e-cigaretter er betydeligt mindre sundhedsskadelige, faktisk menes der at være 95% mindre skadelig stoffer end tobak og har stor potentiale til at hjælpe rygerne med et rygestop eller total ryge stop.

  Find den: Selvblander

  De vigtigste resultater af revisionen omfatter:

  Om end der ikke foreligger undersøgelser af damps påvirkning på længere sigt, vurderes det at e-cigaretter er omkring 95% mindre skadelig end rygning, selvom det ikke er kendt i offentligheden hvor meget bedre det er. Dette tal falder dog stabilt, da vi for hver dag bliver klogere på e-cigaretten og de mange fordele, som oftest ses tydeligt på personer som gik fra normale cigaretter og over til elektroniske cigaretter.

  Som beskrevet foreligger ingen beviser endnu, men forskningen er enig om at e-cigaretter er langt mindre skadelig end cigaretter. Nogle mener at der stadig er skadelige påvirkninger forbundet med at dampe, om end disse er langt mildere, og andre siger igen at det er fuldstændig harmløst. Her er 1 liter nikotin base basis for al dampning

  Hvor meget kan du spare med en elektronisk cigaret?

  Med et dagligt forbrug på 20 cigaretter kan der spares op til 10.000 kr. om året. Det sparede beløb afhænger af hvor meget, der bruges på cigaretter, og hvor mange penge man vil bruge på e-cigaretter, og hvordan du bruger din e-cigaret, lang eller kort sug , sub-ohm eller normale e-cig osv. Med almindelige cigaretter kan der sagtens spares omkring 1000 kr. om måneden, hvilket på kort tid bliver mange penge. Man får altså både sundhed og flere penge – ren win-win.

  HVAD ER PG/VG?

  Med nikotinbase skal du samtidig tage stilling til det ønskede PG og VG indhold. Hovedingredienserne i nikotinbasen er PG (Propylen Glycol) og VG (Vegetabilsk Glycerin), og her er det afgørende for den færdige e-væske, og det er derfor, at du kan finde baser med forskelligt sammensætning af PG og VG.

  PG:

  Propylen Glycol er tyndtflydende og påvirker smagen, da det er smagsforstærkende. PG påvirker også dampen til at skabe et røglignende look, der får dampoplevelsen til at minde om rygning.

  PG

  VG:

  Vegetabilsk Glycerin er tyktflydende og påvirker dampen der dannes af netop VG. Jo mere VG, jo fyldigere damp fås i sidste ende. Det er dog bemærke, at VG smager sødt, og påvirker smagen af e-væsken, hvorfor det er en balancegang med det rigtige indhold i forhold til henholdsvis damp og smag.

  Der findes ikke en magisk opskrift på at finde det rigtige, men i stedet må man prøve sig frem og lytte til sin smag. Ved køb af nikotinbaser angives PG og VG i procent. Du kan for eksempel få et Nikotin Base med PG50/VG50, der er en blanding af 50% PG og 50% VG, eller et kit med PG30/VG70, der er en blanding af 30% PG og 70% VG.

  Hvad man ønsker er en smagssag, og det bedste er at prøve sig frem, for at finde den rette sammensætning. Du kan selvfølgelig også lade dig inspirere af blandingsforholdet i en færdigblandet e-juice, som du særligt godt kan lide. Som hovedregel gælder, at hvis du ønsker mere og fyldigere damp, skruer du op for VG, og hvis du ønsker en mere intens smag, skruer du op for PG.

  VG

  HVAD SKAL JEG VÆLGE?

  Hvis du vil blande e-væske selv, skal du finde den rigtige sammensætning af PG og VG, og derudover den aroma, der kan give din bland selv e-væske præcis den smag du ønsker. Her har vi alt fra sød frugt til stærk tobak og alt midt imellem

  Nogle eksempler på aromaer til bland selv e væske på markedet er:

  Aromaerne er udviklede til bland selv e væske, men ønsker du en mere intens smag uden at gå i gang med det helt store bland selv kit, kan du prøve at hælde et par dråber aroma i en færdigblanding med samme smag.

  GUIDE TIL BLAND SELV E VÆSKE

  Når du begynder med at blande selv, bør du nøjes med en portion af 10 ml, som er standarden i de start kits, du køber. Afhængigt af e-cigaretten får man ca. 5 opfyldninger, da tanke typisk kan rumme 2 ml e-væske. Finder du på et tidspunkt frem til den helt rigtige blanding, kan du selvfølgelig sagtens mixe større portioner. Bland selv e væsken kan også opbevares på køl, så du ikke skal blande så tit.

  Sådan blander du nikotinbase og aroma:
  • Afmål 2 ml aroma på en tom flaske
  • Afmål 8 ml nikotinbase som så hældes i flasken med aroma
  • Ryst flasken, så ingredienserne blandes grundigt sammen
  OBS:

  Man bør udelukkende anvende en ren flaske, og disse kan med fordel være en refill-flaske, der både kan genbruges, og som er særligt udviklet til at påfylde e-væske på e-cigaretten. Det anbefales at bruge små sprøjter til at afmåle aroma og base helt præcist for de bedste resultater.

  Du kan sagtens bruge samme sprøjte igen og igen, hvis blot den bliver vasket, men du bør bruge to særskilte sprøjter i selve blandingen, så dråber fra den ene væske ikke overføres til den anden i dens originale beholder. Når man eksperimenterer, kan det være en god ide at skrive sine eksperimenter ned så det er overskueligt at lave noter til, når du senere smager på væsken og nemmere at kunne genskabe den ønskede blanding.

  Når e-væsken er blandet, bør man altid lade den stå og ”trække”, så base og aroma får tid til at blende sammen for en optimal smagsoplevelse.

  MODNING AF BLAND SELV E VÆSKE

  Den selvblandede e-væske kan sagtens hældes direkte i e-cigaretten, men smagen kan ændre sig, ved at lade aromaen modnes og blende sammen med basen. Det kræver blot at den får tid til at trække og bliv rigtig lækker. De kan sagtens rystes kortvarigt sammen, men den vil efterfølgende ikke give den ønskede smag, hvis e-væsken bruges frisk.

  Det kræver længere tid for aromaen at blive en del af basen, så modning af aromaen sørger dermed for, at dine opfyldninger bliver ensartede. Tid er med andre ord nøgleordet, så der skabes en virkelig dampende lækker base

  TIPS TIL MODNINGSPROCESSEN

  Når e-væsken er blevet blandet efter de ønskede forhold og rystet godt sammen, bør den stilles du et køligt og mørkt sted for at modne i ro og fred. Måske i bunden af en skuffe eller nederst i klædeskabet. Lad den herefter stå i 2-4 uger og ryst den gerne dagligt for at sikre den fortsatte sammenblanding.

  Væsken bliver mørkere med tiden og kan både trække med og uden låg for at. lade luften ilte e væsken for en super og meget optimal smag, men det anbefales ikke at lade e ilte i mere end 24 timer – og du bør placere flasken et sted, hvor den dels ikke bliver væltet, og hvor der ikke kan falde eller flyve noget ned i flasken, da det vil ødelægge e-væsken.

  Man kan også kombinere ovenstående ved at placere flasken med e-væske et koldt og mørkt sted, til de daglige rystninger, og du åbner blot kortvarigt låget for at tilføre ilt. Du lader altså ikke flasken stå åben i flere timer, men åbner den blot i kort tid for et optimalt resultat.

  Hvorvidt din e-væske skal have lov til at modne og ilte, kommer både an på din tålmodighed og dine forventninger til det endelige resultat. Som nybegynder er det slet ikke sikkert, at forskellen rigtigt kan smages, og så er det jo spild af tid. For erfarne dampere er det naturligvis noget andet, da flere nuancer kan give en anden oplevelse.

  Det er i bund og grund ligesom med vin – jo mere behandling den har fået og jo længere liggetid den har haft, jo flere nuancer får den i smagen. Som damper må du prøve dig frem – du kan indkøbe basisingredienserne hos Easy to Smoke og så omdanne dit hjem til et eksperimentarium med mulighed for at skabe noget lækker e-væske.

  Jo mere erfaren du bliver, jo mere kender du egne præferencer og kan hurtigere lave det. Som med e-væske handler det om at ligge en indsats i starten.