Indlæser

NIKOTIN BASE SALT

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

Tilbud

DKK 20,00

NikotinBase Salt 10 ml VG50/50PG 18 mg

Spar 25% v/køb fra 15 stk. Spar 10% v/køb fra 10 stk. Rabatten kan ses i indkøbskurven. Du kan vælge forskellige...Nikotinsalt-base har omsider nået Danmark!


Nikotinsalte er en alternativ form for nikotin, der bruges til at erstatte traditionel "free base"-nikotin. Det gør det muligt at dampe langt højere nikotinstyrker uden at man få voldsom halskrads – og så optager man nikotinen langt hurtigere. Den betyder, at man skal dampe langt mindre for at få stillet sin trang til nikotin.

E-juice fremstillet med nikotinsalt-base kan med fordel bruges af enten nybegyndere eller erfarne dampere, der har et nikotinbehov, som skal dækkes effektivt
Basen er uden smag, og der skal derfor tilsættes aroma for at opnå den ønskede smag.
Der er en mange fordele ved selv at blande sin væske; man kan justere sine væsker ned til mindste detalje med både en aroma eller måske kombinationer af flere forskellige aromaer, så man ender ud med den væske, der dækker ens smag og behov bedst muligt.

Det er normalt, at man med nikotinsalt skal bruge en højere styrke, end man er vant til med almindelig nikotin for at få mest muligt udbytte og effekt. Til gengæld vil man med nikotinsalt dampe mindre, men stadig få sit behov for nikotin dækket, hvis man er vant til lavere nikotinstyrker.


Anmeldelse 5 stjerner


Forbud under 18 år og kredit logo


 
Miljøvenligpakning
Ønskelister
Nyheder
3 stk. Aspire athos coil

3 stk. Aspire athos coil

DKK 147,00

Mere
ELDA Tropical Island

ELDA Tropical Island

DKK 189,00

Mere
ELDA Pink Lemonade

ELDA Pink Lemonade

DKK 189,00

Mere
ELDA Juicy

ELDA Juicy

DKK 189,00

Mere