CRAFTED AROMA 10 ML

Crafted tilbyder både væsker til selvbland og færdigblandede væsker, men har et størst udvalg af aromaer til selvbland. Uanset hvad du vælger, er du garanteret en bred vifte af smagsvarianter med alt fra mørk lakrids til desserten custard eller sommersøde, frugtige aromaer som ananas. Læs mere >>

CRAFTED AROMA 10 ML Der er 6 varer.

Aktive filtre

5902811607193
0 Anmeldelse(r)

Crafted 10 ml - Mint Chocolate Treat

Gratis Fragt

CRAFTED AROMA 10 ML

Aroma Mint Chocolate Treat fra Crafted 10 ml Denne aroma smager af chokolade knapper, med hård mint skal, og en kerne af chokolade.Crafted anbefaler:At man blander denne aroma i 70% vg / 30% pg Modningstiden er på ca. 12 dage.Der medfølger...

5902811607155
0 Anmeldelse(r)

Crafted 10 ml - Artomis

Gratis Fragt

CRAFTED AROMA 10 ML

Aroma Artomis fra Crafted 10 ml Med lækre friske bær, søde frugter og og små gemte skønheder af vanilje-creme har Crafted ramt et bredt publikum. Det er svært ikke at elske denne lækre aroma!Crafted anbefaler:At man blander denne aroma i 70% vg /...

5902811607223
0 Anmeldelse(r)

Crafted 10 ml - The Pineapple Dream

Gratis Fragt

CRAFTED AROMA 10 ML

Aroma The Pineapple Dream fra Crafted 10 ml Kombiner ananas med et lag af cremet vaniljeis, dragefrugtsorbet og et velafbalanceret hint af sød citrus-lime, mango og fersken. Og endelig søde noter af lys vanille-creme som prikken over i'et....

5902811607162
0 Anmeldelse(r)

Crafted 10 ml - Desserted

Gratis Fragt

CRAFTED AROMA 10 ML

Aroma Desserted fra Crafted 10 ml Desserted aroma fra Crafted giver et helt nyt liv til den traditionelle Custard Aroma. Med et syrligt twist af citron, og med den velkendte cremede custard smag, er denne aroma intet mindre end fantastisk!...

5902811607186
0 Anmeldelse(r)

Crafted 10 ml - Vanilla Tobacco

Gratis Fragt

CRAFTED AROMA 10 ML

Aroma Vanilla Tobacco fra Crafted 10 ml Danske Crafted har lavet denne milde, runde tobak aroma, som har et strejf af vanilje.Crafted anbefaler:At man blander denne aroma i 70% vg / 30% pg Modningstiden er på ca. 12 dage.Der medfølger desuden et...

Crafted er en aroma til selvbland

Danske Crafted blev grundlagt af en enkelt mand med en stor passion for dampverdenen og med et ønske om at udvide muligheden for smagsoplevelser for de mange dampere rundt omkring. Crafted har lige siden den spæde start haft kvalitet i højsædet, og det mærkes og smages tydeligt.

Ved at lave talrige undersøgelser og tests har Crafted fået stor erfaring med og viden om, hvordan de forskellige komponenter opfører sig i en e-cigaret, og hvordan forskellige temperaturer påvirker dem.

Som et rigtigt privilegium som selvblander, så bestemmer du helt selv, om du vil dampe aromaerne hver for sig, elle rom du har mod på at blande de lækre ingredienser og lave din helt egen unikke smagsvariant.

Alle aromaerne fra Crafted er produceret med ingredienser af tårnhøj kvalitet, og nogle af dem er sågar lavet med lokale, danske råvarer. Crafted sætter en ære i at sikre alle kunder og forbrugere af produkterne, at væskerne er produceret under ekstremt hygiejniske forhold og med ingredienser, som er godkendt af den danske stat. Det betyder, at man ikke finder skadelige kemikalier i nogen af Crafteds aromaer.

Blandingforhold af Crafted aroma

Vælger du at kaste dig ud i selvbland med Crafteds delikate aromaer, skal du være opmærksom på, at Crafted typisk blandes i sub-ohmsbase, og derfor kræver de ofte lidt mere aroma. Crafted har en tyk og fyldig smag, og alt efter, hvor kraftig din e-juice skal være, findes der forskellige blandingsforhold:

  • 50VG/50PG: 9-10 % aromablanding
  • 70VG/30PG: 15-16 % aromablanding
  • 99 % ren VG: 18-20 % aromablanding

Ønsker du en kraftigere smag i din e-væske, bør du begynde med kun at tilføje nogle få ekstra dråber til din blanding, fordi det kan gøre en stor forskel i den færdigmodnede væske. Du kan nemlig altid tilføje yderligere aroma. Ønsker du til gengæld en mindre kraftig smag, skal du blot mikse dine væsker i en mindre blandingsprocent end det anbefalede.

Aroma fra Crafted har stor fremgang på markedet

Crafted har haft en lynhurtig fremgang på markedet, og man kan kun håbe, at det vil resultere i endnu flere spændende og lækre aromaer og færdigblandede væsker.

Hos Easy to Smoke har vi altid et godt tilbud til dig; du får mængderabat på aromaerne fra Crafted uanset hvilken eller hvile smage, du køber. Vi sælger alle aromaerne i flasker med 10 ml. til en billig pris, så der er ingen undskyldning for ikke at forkæle dig selv og din e cigaret med lidt lækkert fra danske Crafted.

Er du i tvivl om, hvordan du selv blander, eller har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os telefonisk eller via mail – vi hjælper dig hellere end gerne videre!