HANGSEN AROMA 10 ML

Alle Aromaer fra Hangsen er lavet, så du får den samme smag, som ved den gamle færdigblandet e væske fra Hangsen. Hangsen har produceret e væske for Vapeson og Insano før de nye regler, hvor webshop ikke må sælge færdigblandet e væske med frugt, slik og drikke smage.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

HANGSEN AROMA 10 ML Der er 11 varer.

Aktive filtre

Hangsen Aroma 10 ml - Hvad er Hangsen?

Dampmarkedet er et forholdsvist nyt marked, som til gengæld på rekordtid har fået mange producenter og endnu flere e-juices, e-cigaretter og muligheder for at nyde dampenes herligheder. Det kan være svært at vælge blandt så mange fantastiske producenter og de mange skønne smagsoplevelser, så hos Easy to Smoke har vi gjort det hårde forarbejde for dig. Alt det bedste kommer i 10 ml flasker, og oftest fra Hangsen, som er en af vores udvalgte mærker for e-væsker. Alle vores udvalgte producenter lever op til højeste kriterier for sikkerhed og etiske standarder, og hos disse har vi udvalgt de bedste produkter til dig på et marked, der bliver stadig større og også mere uoverskueligt.

Uanset om du er ny eller erfaren damper, kan det være svært at finde den perfekte smag. I takt med at du bliver mere erfaren, bliver man mere kræsen og kan bedre udvælge dine egne præferencer. Men med Hangsen er du godt på vej, og Easy to Smoke er det helt rigtige sted at finde det bedste fra Hangsen. Hangsen går også under navnet Vapeson og kan bedst beskrives som dampenes feinschmecker, hvor alle nuancer kan smages, og hvor man aldrig skal nøjes med det næstbedste. Hangsen blev grundlagt i 2009, og er dermed en af de ældste producenter på verdensmarkedet og er i dag verdens største e-væskeproducent med e-juices under forskellige brands såsom Hangsen, Vapeson og InSano.

De er især kendt for de mange fantastiske smagsoplevelser med tobak, der både kan kombinere den klassiske smag af tobak med skandinavisk friskhed eller blot en klassisk all american tobacco. Især for nye dampere med en lille snigende lyst til at fortsætte med at ryge for den gode smag af tobak er Hangsen det helt rigtige – du bibeholder den dejlige smag af tobak, men inhalerer blot uskadelig damp med nikotin, som du i eget tempo kan nedtrappe. Men selvom du er ny damper og forsøger at stoppe med at ryge, skal du endelig ikke indskrænke dig til smagen af tobak – Hangsen er vitterligt er en perlerække af dampende smagsåbenbaringer med noget for enhver damper.

Siden grundlæggelsen i år 2009 har Hangsen været dedikeret til den revolutionerende elektroniske cigaretindustri og er for andre dampvirksomheder en ledende stjerne. Firmaet stod bag den første PG/VG e-væske og har skabt nogle af de bedst sælgende e-juices. Med over 10 års erfaring har Hangsen skabt sig dyb ekspertise og dygtighed der omsættes i fantastiske e-juices der værdsættes af millioner af forbrugere i mere end 85 lande. Den store succes giver mulighed for at forfine og udvikle nye smagsoplevelser.

Disse smagsoplevelser henvender sig til alle dampere med en bred vifte af smagsindtryk med noget for enhver smag og mange forskellige nikotinniveauer. Aromaen består ud over af vegetabilsk glycerin og propylen glycol samt fødevaregodkendte smagsstoffer. Kvaliteten skal smages, før man virkelig forstår, hvor lækre e-juicesene er.

Derfor Hangsen

Som allerede beskrevet ovenfor er der mange producenter på det konstant voksende dampmarked, så man må komme ind i dampen for at forblive blandt de bedste, både ved at forfine allerede eksisterende produkter samt skabe nye smagsoplevelser. Det kan derfor næppe overraske nogen, at Hangsen er med helt forrest i feltet, da det på blot få år er kommet op i Superligaen med verdens største producenter af e-juices og andet udstyr. Hovedkontoret ligger i Kina, og der er kontorer i både Polen og USA, hvorfra der eksporteres dampende oplevelser til over 85 lande.

Første producent med PG/VG-juice

Med baggrund i ovenstående råder Hagesen i dag over overlegne produktionsfaciliteter og en mangeårig brancheerfaring, der i dag udgør de vigtige grundpiller i firmaets succes – ikke bare for produkternes popularitet, men også for firmaers fortsatte positionering på verdensmarkedet.

Hvis vi går tilbage til 2000´erne, er det faktisk Hagesen der opfandt e-væsken som vi kender den i dag. I dag hedder firmaets topchef Jide Yao, og han var manden der gjorde den revolutionære opfindelse. Dette er firmaets grundpille for succes som den stadig udbygges med som en af verdens førende producenter af e-juice. Nutidens dampende succes er baseret på mange års erfaring der kontinuerligt forbedres og udbygges.

Prisvindende e-væsker og lækker emballering mere end opfylder forventningens glæde

Du behøver ikke dampe e-væskerne fra Hagesen for at mærke kvaliteten - allerede med et kig på flakonen ser du kvaliteten. Kartonen ligner en luksuriøs årgangs-whisky, og det hele emmer og oser uden damp af ren klasse, stil og lækkerhed – alt sammen afdæmpet uden at være for højtråbende og tage opmærksomheden fra produktets egentlige formål – flasken. Den kommer som standard i en 10 ml størrelse med PG/VG 50/50 hos Easy to Smoke. Hver eneste e-juice fra Hangsen er en unik smagsretning, og hver eneste indhaling er en dampende åbenbaring der lader dampen og hele oplevelsen stige til nye højder.

De mange gode smagsoplevelser kommer naturligvis ikke af sig selv, men udvikles, forfines og fremstilles hver dag af uddannede smagsingeniører, der på de mest fantastiske måder kan trylle med de dampende skønne ingredienser.

Flere af disse dampende perler har vundet priser, og den fortsat stigende popularitet taler sit eget tydelige sprog sammen med de fantastiske produktionsfaciliteter. Intet er her overladt til tilfældighederne, og hvert eneste produkt gennemgår adskillige kvalitetskontroller før det kan sættes til salg. Ud over 5 faste testprocedurer efter gældende ISO 9001- og GMP-standarder og minimum 10 kvalitetskontroller arbejdes der intensivt på at videreudvikle og forfine den enkelte e-juice. En e-juice kan principielt udvikles og perfektioneres i al evighed, så derfor kan udviklingen af den enkelte smagsoplevelse tage år. Med baggrund i sit store sortiment har Hangsen valgt at kæle ekstra meget for den enkelte smagsvariant og dermed satse på kvalitet frem for eksplosiv kvantitet. Det kan smages på hver eneste af firmaets e-juices.

Klar til damp med amerikansk kvalitet og asiatisk mystik forenet i nordisk friskhed

Med ovenstående i baghovedet kunne man godt få tanken at det er superbøvlet eller vanskeligt at dampe Hangsen – en så stor global dampkæmpe med så meget brancheerfaring med konstant udvikling. Men det er faktisk lige omvendt – her er ingen hokus pokus eller underlige ting. E-væsker fra Hangsen er klar til brug så snart du modtager dem – de skal blot hældes i tanken, og så kan der ellers dampes. Og med så mange skønne smagsvarianter bliver du hurtigt god til at dampe.

De valgte e-juices kommer i blandingsforholdet 50% PG og 50% VG, hvilket gør væsken en smule tyk med en masse dejlig damp og en skøn velafbalanceret smag, hvilket gør den perfekt at dampe i en autentisk e-cigaret.

Et så internationalt mærke med kontorer i flere verdensdele og salg i næsten hele verden og 500.000 solgte e-væsker om året og en deraf følgende markedsandel på 5,7% personificerer Hangsen om noget kvaliteten bag dampning – bygget på viden og traditioner og forfinet med forskning og videreudvikling hvilket har givet millioner af trofaste dampere over hele kloden. Hangsen er en rygende succes hvor vi kan love dig smagsgaranti og en dampende glæde ved at bruge dette brand i den daglige dampning.

Vapende vanedannende damp og smag

Selvom fokus fra starten af har ligget fokus på kvaliteten, er der kontinuerligt kommet flere smagsoplevelser til, og i dag er der et bredt udvalg med alt fra tobak over frisk forførende frugt til skønne søde sager som cola, lakrids og vanilje – alle og hver eneste af dem er af farmaceutisk kvalitet, så man kan være sikker på at det er egnet til menneskeindtag og af super god kvalitet.

Hos Easy to Smoke har vi samlet det ypperligste af en stor række af perler og vores absolutte favoritter. Sagt på en anden måde kan vi love at dine rygedrømme hurtigt går op i røg med Hangsen i e-cigaretten – lige så høj kvaliteten og udvalget af smagsoplevelser er, lige så lave er priserne, så det er billigt og nemt at finde mange dampende favoritter. Som allerede beskrevet er det angivet præcist, hvad der er i de enkelte e-juices, og det er også sådan de smager – meget lig amerikanske og jyske værdier får du præcist, hvad smagsoplevelsen lover.

Så er spørgsmålet bare, hvad du ønsker? Ønsker du en blid mentol- eller frugtsmag, eller skal du bare have en klassisk tobakssmag, eller har du måske lyst til at eksperimentere? Måske blande 2 slags tobak eller blande en tobakssmag med menthol eller en anden skøn forstærkerende smagsnuance? Du skal bare ind i dampen, finde den ønskede smagsvariant, åbne det børnesikrede låg, hælde på, og så kan du ellers dampe løs. Uanset smagsvarianten giver e-juices fra Hangsen dampende skønne og varige lækre oplevelser.

Det er den hurtige, effektive og nemme genvej til et varigt rygestop, som ikke blot vil spare din krop for en masse giftstoffer flere gange dagligt, men også vil spare dig mange penge. Der skal naturligvis investere lidt penge i at starte med at dampe, men det er en lille startinvestering, og det vil hurtigt blive meget billigere at dampe frem for at ryge. Og resultatet vil kunne ses på din krop allerede efter få timer og på din pengepung efter kun få uger – med andre ord er der ingen grund til at ryge, men der er al mulig grund til at skifte skadelige cigaretter ud med uskadelig damp og dermed skåne ikke blot dig selv, men også dine omgivelser for skadelig røg.

Hangsen e-væsker kan generelt bruges i alle typer e-cigaretter, men de er særligt velegnet til pod-systemer, små AIO-cigaretter og sub-ohm-tanke. På denne måde sikrer du en lækker oplevelse, der ikke er for vandet.

Hos Easy to Smoke kommer e-juicene i nikotinindhold 0 mg, 6 mg, 16 mg og 20 mg, så man skal bare finde det ca. antal dagligt røgede cigaretter, og så vil du hurtigt kunne nedtrappe din rygning og efter kort tid strutte af dampende frisk sundhed. F.eks. svarer 16 mg til 16 cigaretter dagligt, og det gode ved denne metode er at man kan trappe ned i eget tempo og samtidig nyde sit rygestop. Tag allerede nu et kig på vores skønne udvalg og drøm dig væk i dampens forunderlige verden med et væld af magiske smagsoplevelser der vil gøre dit rygestop permanent og meget nemmere.

Hangsen gør det for Easy to Smoke

Vi er også faldet for dette kvalitetsmærke og har hjemtaget nogle af de allerbedste e-juices fra dette skønne brand. Alle emmer af god kvalitet og gode oplevelser. Måske savner du efter rygestoppet smagen af tobak, men vil gerne forblive sund og slippe for alle de mere end 4000 skadelige stoffer der kommer ind i kroppen hver gang man tager et hiv af en almindelig cigaret?

Det kan du bibeholde med Hangsen Menthol Tobacco, hvor den velkendte smag af tobak er forfinet med et strejf af forfriskende menthol. Du kan også vælge den lækre Hangsen PR Tobacco der på lækreste måde kombinerer tobak med både milde og skarpe nuancer for en unik oplevelse.

Hvis du kan lide smagen af menthol, er det også en mulighed for en ren menthol-dampoplevelse. Iced Menthol-smag kombinerer på lækreste vis grøn mynte og menthol med en lækker kølende brise der vil kunne mærkes så lækkert i hele kroppen.