CAPELLA AROMA

CAPELLA AROMA Der er 16 varer.

Aktive filtre

Capella har produceret højkvalitetsaromaer siden 2005. Deres vision har været at skabe nogle af de bedste aromaer på markedet, og de fremstiller alle deres aromaer og essenser under de bedste forhold for både dig og miljøet – uden fedt, kalorier, natrium eller sødemidler.

Capella benytter nemlig kun naturlige ingredienser i deres væsker for at mindske mængden af usunde e-numre og kemikalier. Alle aromaer er kreeret med naturlige midler som for eksempel Stevia, der naturligt og rent kan tilføje en kraftig sødme og erstatte alle de usunde kemikaliefremstillede sødemidler og essenser.

Der udover er alle aromaerne godkendt veganer- og diabetikervenlige – så det er ikke tilfældigt, at Capella-aromaerne har fået rigtig gode reviews på internettet. Du kan altså benytte Capella-aroma i din e-væske uden at skulle bekymre dig om at skade dig selv eller miljøet.

Capella startede i 2005 med at skabe aromaer og essenser, der skulle gavne den gængse kaffe- eller tedrikker og tilføje lidt mere kraft og smag til den ellers lidt kedelige kop. Det er også derfor, at mange af de klassiske Capella-aromaer er med lækre smage af klassisk fransk vanilje, chokolade eller cremede fløde.
 
De har dog også et bredt udvalg af andre og mere utraditionelle aromaer. Blandt smagsvarianterne finder du blandt andet Blueberry Jam, Blue Raspberry Cotton Candy og Peanut Butter.

Kig rundt og find de aromaer, du helst vil have i din e-juice – vi har med garanti et godt tilbud til dig!
Flaskerne indeholder 13 ml. aroma.