MOLINBERRY AROMA

MOLINBERRY AROMA Der er 13 varer.

Aktive filtre

Molinberry-brand’et er opstået som et enestående samarbejde mellem to markedsledende virksomheder: Chemnovatic og Sobucky Poland. Sobucky Poland er den virksomhed, som har lagt navn til disse ekstraordinære aromaer. Chemnovatic bidrager så med knowhow og produktionsfaciliteter.

Resultatet af samarbejdet er en række helt unikke aromaer, som er så koncentrerede, at der ofte skal bruges mindre end de sædvanlige 10 %, når du blander den færdige e-juice. Og smagen på aromaerne vidner om, at der i høj grad bliver lyttet til forbrugernes ønsker.

Molinberry-aroma er fremstillet i Europa af godkendte råvarer, hvilket betyder en god og autentisk smag hvad end du bruger smagsvarianter med tobak, frugt eller noget helt tredje. Molinberry er særligt kendte for deres innovative produkter, som kombinerer flere forskellige ingredienser.

På den måde får du en unik smagskombination, som er nøje gennemtestet med henblik på at give dig den optimale smagsoplevelse!

Blandt smagsvarianterne finder du blandt andet Pink Lady med smag af passionsfrugt, roser, hibiscus og et snert af guava, Nut Banana med smag af banan, hasselnød og karamel og Shock med smag af frisk lime, jordbær, skovbær og anis.

Husk, at aromaen skal blandes op med en base, da aroma ikke kan dampes rent. Bland de to væsker godt sammen for en lækker e-væske med din favoritsmag!