DOSERINGSSPRØJTE

Vælger du selv at blande din e-juice helt fra bunden, er det selvfølgelig vigtigt, at du har mulighed for at afmåle de forskellige mængder helt præcist. Især dine aromaer skal afmåles nøjagtigt, da de meget koncentrerede smage sjældent fungerer godt afmålt på øjemål. Derfor er en doseringssprøjte et rigtig godt arbejdsredskab.

Læs mere >>

DOSERINGSSPRØJTE Der er 3 varer.

Aktive filtre

541301048000

KØB 3 STK.
SPAR 15 kr.
PR STK. 12 Kr.

Doseringssprøjte 1 ml

  Doseringssprøjte 1 ml

  Gratis Fragt

  Ikke på lager

  DOSERINGSSPRØJTE 1037

  Doseringssprøjte på 1 mlDoseringssprøjte til opmåling af Aroma eller eVæske. Kan skylles og genbruges gang på gangEn tommelfingerregel for blanding af Aroma med nikotin base: 1 ml (10%) Aroma til 10 ml...

  Doseringssprøjte til at afmåle aroma og nikotinbase

  Det er også en god idé at afmåle din basevæske, men her skal du bruge en lidt større sprøjte, end når du doserer aroma. Alternativt kan du fylde base i din flaske, efter du har påfyldt den korrekte mængde aroma.

  Hos os finder du doseringssprøjter i forskellige størrelser, så du altid har en sprøjte, der passer til det, du skal bruge den til. Desuden har vi selvfølgelig et bredt udvalg af genfyldningsflasker til din bland selv-væske. Find vores forskellige flasker her: Genfyldningsflasker

  Når man starter som selvblander, er det vigtigt at have det basale udstyr på plads som det første. De eneste flasker, man starter ud med at have, er flasken med base samt de flasker med aroma, man har bestilt. Derfor kommer man til at mangle flasker at blande i, og her vil genfyldningsflasker på 100 ml. være et rigtig godt udgangspunkt, da det er absolut nemmest at regne med procenter i dine aromablandinger her.

  En god tommelfingerregel, når man skal blande aroma med nikotinbase, er 1 ml. (10%) aroma til 10 ml. nikotinbase – medmindre andet er angivet, naturligvis. Husk at vælge en nikotinvæske med en styrke, som passer til dit behov.

  Mangler du aroma til din selvblanding, er du kommet til det rigtige sted. Vi har et enormt og varieret udvalg af lækre kvalitetsaromaer, som du kan finde her: Aroma

  Doseringssprøjterne er billige, og så kan de skylles og genbruges gang på gang. Det er en god idé at benytte én sprøjte til e-væske og en anden til aroma for at holde væskerne adskilt. På den måde kan sprøjterne nemmere genbruges og holder længere. Du kan vælge at skylle dine sprøjter i varmt vand eller rense dem med alkohol, så de er klar til næste gang, de skal tages i brug.

  Skulle du have spørgsmål til vores tilbehør eller selvbland generelt – uanset om du er erfaren selvblander eller nybegynder – er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig og give dig et godt tilbud.