TILBUD E-CIGARET COILS

Lille og altafgørende – så præcis kan man udtrykke brugen af coil. Du bør bruge tid på at vælge den rigtige, da den har afgørende indvirkning på din dampoplevelse. Hvis den gamle coil er slidt og træt, kan du med fordel skifte den ud og give din e-cigaret nyt liv og ny energi - og ligeledes gløder vores tilbud af skøn damp.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

TILBUD E-CIGARET COILS Der er 2 varer.

Aktive filtre

6958947121651
5 stk. Aspire Cleito EXO Coils
5 stk. Aspire Cleito EXO Coils
  • På tilbud!
  • -40%
  • -40%

5 stk. Aspire Cleito EXO Coils

Gratis Fragt

ASPIRE COILS 9809

Aspire - Cleito EXO coilSå er Aspire kommet med en ny udgave af den meget populære Cleito tank. Denne gang er den på 2 ml, som er det maks tilladte i den nye TPD-lovgivning (Tobaksvaredirektivet fra EU). Til denne tank har Aspire udviklet et...

114.6 kr
191,00 kr Inkl. moms
Læg i indkøbskurv

Cool coils, aromatiske atomizer – tank toplækre tilbud

Den mindste og allervigtigste del

Der findes mange forskellige udgaver, modeller og størrelser, og selvom de enkelte coils vil give valgmuligheder pga. Ohm-værdien, er der ofte ikke kompatibilitet på tværs af mærker og modeller, så sørg for at vælge den rigtige i forhold til e-cigaretten og e-kit. Som grundregel gælder at jo højere ohm-værdi, jo mere varme og jo mere damp vil der blive produceret. Til de mindre modeller vælger man ofte en coil med en væge på 1,8 ohm, mens de større modeller kræver mere damp, hvorfor vægen så oftest er 2,1 ohm.

Forenklet sagt skal man finde en balance mellem levetiden på batteri og coil og en tilpas mængde damp, selvom varmeudviklingen også spiller ind på både smag og nikotinfrigivelse.

Det vigtigste først – til fantastiske tilbudspriser

Ved at følge ovenstående vil du finde den rette coil til din e-cigaret. Dog skal du være opmærksom på at den øgede varme betyder at de kraftigste coils ikke lever så længe som dem med mindre ohm-værdi.

Med ovenstående i mind er valget af coil en meget individuel ting der kræver lidt eksperimenter, hvis du ønsker at opnå en oplevelse der passer til netop dine behov. Her på vores tilbudssite har vi samlet en perlerække af skønne coils der kan bruges til forskellige tanke. Alle produkter her på siden er nøje udvalgt, og lever op til vores krav om kvalitet og smag.