TILBUD E-CIGARET TANKE

Tanke, også kaldet clearomizers eller mizers, er e-cigarettens beholder som udskiftes når smagen ikke længere er supergod og saftig. Hvor det før i tiden blot var en tom beholder til påfyldning af e-juice, er tanke i dag toptekniske med flere features. Og hvorfor ikke få det bedste til de billigste penge?

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

TILBUD E-CIGARET TANKE Der er 1 produkt.

Aktive filtre

ASPIRE TIGON TANK
ASPIRE TIGON TANK
  • På tilbud!
  • -10%
  • -10%

ASPIRE TIGON TANK

Gratis Fragt

ASPIRE TANKE 19854

Tigon Tank fra Aspire PAKKEN INDEHOLDER: Tigon Tank Ekstra Drip Tip 1 x 1,2O coil 1 x 0,4O coil (præinstalleret) 10 x O-ringe Skrueværktøj Garantibevis Brugervejledning Tanken er kompatibel med Aspires nye push-fit Tigon coils, sammenlagt med...

220.5 kr
245,00 kr Inkl. moms
Læg i indkøbskurv

Topfyldte tanke til tilbudspriser

Tank op med det bedste

Udviklingen med e-tanke går endnu hurtigere end dampens vej op i luften – det ryger derudaf, og det kommer både din dampning og din pengepung til gode. Da der konstant kommer nye produkter på markedet, har vi mulighed for at tilbyde dig de bedste tanke meget hurtigt til meget attraktive priser. Det vigtigste er at gevindet passer til batteriet, men du skal også overveje, hvad du egentlig ønsker af damp. Hvor små tanke er diskrete og elegante, afgiver de ikke nær så meget damp som de store, så ønsker du at leve i en duftig dampsky, skal du vælge en stor tank.

Uanset hvad du vælger hos Easy to Smoke, kan du kun tanke op af ting der giver lyst til mere damp.

Tanke der får dig til at dampe

Typisk skal tanken udskiftes omkring hver 3. uge, men det afhænger selvfølgelig af, hvor meget du damper. Måske kan vores fantastiske tilbudstanke få dig til at dampe noget mere og blive sundere? Uanset om du damper meget eller lidt, er det en udmærket ide at opbygge et lille lager af e-kit – både for dig selv, for venner, for den daglige drift eller til nødsituationer. Ingen ønsker jo at stå i en situation hvor man ikke emmer af elegance og eksotisk e-juice.

Hos Easy to Smoke kan du altså altid tanke billigt op af alt, hvad du behøver for en dampende god hverdag – og altid til billige tilbudspriser.