TILBUD E-CIGARETTER

E-cigaretter er for mange den direkte adgangsbillet til et sundere liv. Man kan langt nemmere opgive nikotin-cigaretterne, men til gengæld afføder rygestoppet en ny form for afhængighed – heldigvis.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

TILBUD E-CIGARETTER Der er 3 varer.

Aktive filtre

SMOK R-KISS KIT MED TFV-MINI V2
SMOK R-KISS KIT MED TFV-MINI V2
  • På tilbud!
  • -15%
  • -15%
(4/5) på 1 bedømmelse (r)

SMOK R-KISS KIT MED TFV-MINI V2

Gratis Fragt

SMOK KIT 18513

R-KISS KIT MED TFV-MINI V2 er fra SMOK Ligger godt, både i hånden og i lommen. I kittet får du også TFV-Mini V2 tanken, en opfølger til en af de mest populære sub-ohm tanke nogensinde.Sammen med de nye A1 og A2 mesh-coils, er du...

390.15 kr
459,00 kr Inkl. moms
Læg i indkøbskurv

Eminente emmende effektive e-cigaretter – Proaktive & lave priser

Vild vanedannende vaping – afhængighed på den fede måde

Vi tør godt love dig en ting – hvis du først begynder at dampe, bliver du afhængig af det. Ikke fordi der nødvendigvis er vanedannende ingredienser i e-cigaretternes e-væsker, men fordi den uskadelige damp simpelthen er så lækker.

Hvor både du og dine omgivelser indtil nu har overlevet i en kvalm konstant stank af cigaretrøg, kan I nu frit trække vejret i helt frisk dampende luft. Og hvorfor ikke krydre den nye unikke oplevelse med et par gedigne tilbud?

Dampende nyt og sikre stabile valg – lad dampen stige

Markedet emmer af skønne e-cigaretter, så alle udvalgte modeller hos Easy to Smoke, både på tilbud og til almindelige priser, er håndplukkede med garanti for de hotteste dampoplevelser. For et optimalt rygestop er det vigtigt at vælge rigtigt, så du er klædt på til at tage et rygende vigtigt skridt. Men du skal ikke fortvivle – vi har det hele og er altid klar til at hjælpe dig finde rundt i den dampende jungle hvis du har spørgsmål. Uanset hvad du vælger i vores varierede sortiment, er du sikker på at få en e-cigaret i allerhøjeste kvalitet der emmer af et effektivt og permanent rygestop.

Med andre ord får du med en af vores e-cigaretter dampenes svar på en rygende Rolls-Royce – en fantastisk maskine der emmer af utæmmet energi og styrke. Denne unikke maskine kan så krydres med et væld af fantastiske flavours, der giver energi og er den egentlige unikke oplevelse. Så tøv ikke med at tage et kig på vores fantastiske tilbudsside og lad dampen få nyt liv.