TILBUD MODS

Mods er lig nye muligheder – typisk er batterilevetiden længere, og den kraftigere tank giver en helt anden dampoplevelse, så hvorfor ikke kaste sig ind i dampenes verden og opleve den på en helt ny måde med uset kraft og saft? Og det til unikke tilbudspriser?

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

TILBUD MODS

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Mods – avanceret e-cigaret til tilbudspriser

Meget mere, mange flere muligheder & meget billigere

Betegnelsen mods dækker rent teknisk over ethvert batteri med et regulerbart output, dvs. de lidt kraftigere regulerbare batterier der har flere funktioner end de små AIO. Vores brede udvalg indeholder et skønt stort udvalg af mods fra forskellige leverandører. som bl.a. Revenger, Aspire, Smok og flere der løbende bliver udvidet og udskiftet. Med andre ord får du med en mod en mini-computer, der vil give dig en mere avanceret dampoplevelse. Langt de fleste mods er variable, hvilket giver mulighed for at få dampen præcist så kraftigt som du ønsker ved at justere på watt.

Mods kommer i et utal af størrelser, farver, designs, batterikapaciteter og funktioner, og af disse har vi udvalgt nogle der kan få dampen til at lette hos enhver med de rette e-juices.

Noget for enhver smag – og enhver pengepung

For de mere erfarne dampere vil mods være et kærkomment legetøj der vil vise helt nye sider af dampoplevelsen. Nogle ville måske argumentere at mods er for avancerede for en nybegynder, men det synes vi hos Easy to Smoke absolut ikke. Tværtimod synes vi at alle har fortjent chancen for bare at springe ind i dampenes verden, hvor man vil mærke hver en lille del af sin krop der vil blive stimuleret af denne nye oplevelse i en dampende ilddåb. Lad mods-maskinens ekstreme kraft forvandle sig til den mest behagelige damp du nogensinde har indtaget – til skarpeste priser og bedste service.