Dag til dag |

Afsendes om:

Ny hjemmeside - Vigtig information: På grund af GDPR-reglerne skal du oprette din konto på ny
Ny hjemmeside - Easy To Smoke - Førsteklasses røgudstyr til den kræsne kunde

Dag til Dag |

Afsendes om:

18650 BATTERIER

Viser alle 4 resultater

batteri 18650 til e cigaret uden indbygget batteri

Her finder du batterier til dit mod eller din e-cigaret, der bruger eksterne batterier. Hvis du bruger et meget kraftigt mod, skal du være opmærksom på, om dit batteri har en drain capacity, der er høj nok.

Hvis du kigger lidt nærmere på batteriernes specifikationer, kan du se, at ekstra kapacitet som regel ikke koster ret meget mere. Årsagen er, at en stor del af udgifterne ligger i batteriets fysiske udformning samt i produktion og håndtering, og de udgifter stiger ikke særlig meget, selv om batteriet forsynes med ekstra kapacitet.

Derfor er der god grund til at vælge ekstra kapacitet, hvor det er muligt. Ofte er merprisen meget begrænset, og den ekstra kapacitet betyder, at du kan dampe igennem på din e-cigaret hele dagen udden at skulle bekymre dig om opladninger, der afbryder oplevelsen.

Den ekstra kapacitet betyder nemlig en lang levetid pr. opladning. Moderne batterier er meget mere kraftfulde end tidligere, og du bør derfor håndtere dem med en vis respekt. Det er især kortslutninger, der er farlige. Undgå f.eks. at opbevare dem i lommen sammen med metalgenstande, som kan risikere at forårsage kortslutning – der er risiko for eksplosioner og forbrændinger. Undgå også at aflade batterierne helt i bund – så holder de længere og yder bedre.

Husk altid, at dit batteri skal passe med den tank, du skal bruge det sammen med. Kig dig omkring – vi har stensikkert det bedste tilbud til dig.

Du kan vælge mellem Sony 18650 og Samsung 18650.