JOYETECH COILS

De originale Joyetech-coils passer naturligvis til din Joyetech-e-cigaret. Vær opmærksom på, at du skal vælge den model, der passer til netop din tank – hver enkelt coil er skræddersyet og passer ikke på tværs af modellerne.
Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

JOYETECH COILS Der er 1 produkt.

Aktive filtre

Joyetech leverer nogen af de bedste coils

For eksempel passer AtoPack JVIC coils til Joyetech Penguin, og BF SS316 passer til Joyetech AIO.

I beskrivelsen for hver coil fremgår det tydeligt hvilke modeller, coilen passer til. Flere af coilsene giver også mulighed for at vælge mellem flere forskellige ohmværdier, så vær obs på at vælge den rigtige værdi: jo lavere ohm, des mere damp.

Når du skal vælge mellem de forskellige ohmværdier på coilen, er det sikre valg den værdi, du normalt benytter - den kan aflæses på den gamle coil. Men har du fået lyst til at eksperimentere med henblik på at optimere dampoplevelsen yderligere, kan det også være en rigtig god idé.

Tommelfingerreglen er, at desto lavere ohmværdi du vælger, desto mere damp kan du få ud af din e-cigaret. Den slider dog også mere på coilen, og batteriet vil heller ikke kunne holde helt så længe pr. opladning. Det modsatte gør sig selvfølgelig gældende, hvis du i stedet øger ohmværdien.

Generelt er prisen på coils meget overkommelig, og det gælder også coils fra Joyetech – så gør dig selv en tjeneste og bestil et par ekstra, når du alligevel bestiller en vare.

Se også coils fra andre mærker som Aspire og Smok