SINGLE KIT

Vores enkelt kits gør det let at komme billigt i gang. Til kunder der ønsker at komme godt fra start som ikke er for dyrt, anbefaler vi eGo-C1 Single Kit.
Læs mere >>

SINGLE KIT Der er 6 varer.

Aktive filtre

KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 179 Kr.

Joyetech eGo AIO kit Joyetech eGo AIO kit

  Joyetech eGo AIO kit

  Gratis Fragt

  JOYETECH KIT 4333

  Alt i en eGo AIO fra Joyetech eGo AIO gælder alt-i-én. Den er ganske nem og praktisk at bruge. Selvom den er lille, kan den producere en kraftig damp.Joyetech eGo AIO indeholder:1 stk. eGo AIO batteri2 stk. BF SS316 0.6 ohm1 stk. eGo A10...

  KØB 2 STK.
  SPAR 20 Kr.
  PR STK. 189 Kr.

  Joyetech eGo AIO kit - Nye farver Joyetech eGo AIO kit - Nye farver

   Joyetech eGo AIO kit - Nye farver

   Gratis Fragt

   JOYETECH KIT 9199

   Alt i en eGo AIO i nye farver fra Joyetech eGo AIO gælder alt-i-én. Den er ganske nem og praktisk at bruge. Selvom den er lille, kan den producere en kraftig damp.Joyetech eGo AIO indeholder:1 stk. eGo AIO batteri2 stk. BF SS316 0.6 ohm1...

   KØB 2 STK.
   SPAR 20 Kr.
   PR STK. 199 Kr.

   Aspire PockeX AIO kit 1500 mAh Aspire PockeX AIO kit 1500 mAh

    Aspire PockeX AIO kit 1500 mAh

    Gratis Fragt

    ASPIRE KIT 6643

    PockeX Pocket AIO med et batteri på 1500 mAh fra Aspire Som navnet antyder, er det en lille, kompakt sag, som med sine kun 117.7mm i længden og 19.7mm i diameter, passer perfekt i lommen, men udover at være kompakt, er...

    KØB 2 STK.
    SPAR 24 Kr.
    PR STK. 127 Kr.

    eGo-C1 Single Kit eGo-C1 Single Kit

     eGo-C1 Single Kit

     Gratis Fragt

     EGO TYPE KIT DK 1989

     eGo-C1 kittet (CE4) er let at anvende og perfekt for nybegyndere. I kittet indgår et eGo batteri med 1100 mAh og en passende C1+ clearomizer. Desuden får du også et USB kabel med i kittet som du kan oplade dit batteri med. Vær opmærksom...

     JOYETECH EGO AIO POD KIT JOYETECH EGO AIO POD KIT
     • Ny

     JOYETECH EGO AIO POD KIT

     Gratis Fragt

     JOYETECH KIT 409690

     EGO AIO POD KIT fra Joyetech Med en vægt på 50g og en højde på 13.5cm, er Joyetech eGo Pod et lille, kompakt og diskret batteri, men har, på trods af størrelsen, en lang batteriholdbarhed. Med 1700mah batteri, kan du holde dig kørende hele dagen....

     Kom godt igang med vores e cigaret single kit

     vores e cigaret single kits gør det let at komme hurtigt og billigt i gang, men de er også en fordel at købe, når du vil teste en ny e-cigaret-model. Hvis du fra start ønsker et godt produkt, som heller ikke er for dyrt, anbefaler vi eGo-C1 single Kit, fordi den er simpel, enkel og en fantastisk All In One løsning.

     E-cigaretter som led i et rygestop

     Der kan være mange grunde til, at man overvejer at købe en e-cigaret. En af dem kan være, at man har et ønske om at holde op med at ryge. Mange bruger nemlig e-cigaretter som led i et rygestop, og erfaring viser, at det ofte er en stor succes. Det skyldes nok primært, at en e-cigaret er en erstatning for hele handlingen, man udfører, når man ryger – mens andre rygestoppræparater kun er et alternativ til indtagelsen af nikotin.

     Det kan dog være enormt svært at finde det helt rigtige kit at starte ud med som uerfaren damper. Hvis man ikke undersøger markedet og dampverdenen nøje, kan man ende med at have investeret i de forkerte produkter – eller at mange noget, lige som man troede, at man var klar til at komme i gang med at dampe.

     Derfor har vi i denne kategori samlet alle vores single kits for at gøre det nemt og overskueligt for dig. Hvis du endnu ikke er begyndt at dampe, men gerne vil i gang, er et single kit en oplagt mulighed for dig at starte med, fordi de gør det både nemt og billigt at begynde at dampe.

     Den rigtige e-cigaret for dig

     Som ny damper er det vigtigt at vælge den rigtige e-cigaret for dig, og du kan se vores single kits som en slags simple startpakker. De skal nemlig bare påfyldes e-væske og lades op, og så er du klar til din nye tilværelse som damper. Netop derfor er single kits også et godt førstegangskøb.

     Vores kits er altså rigtig gode, hvis du vil hurtigt i gang uden at blive ruineret, men single kits er også en fordel at investere i, hvis man bare gerne vil afprøve en ny e-cigaret-model. De er altså på ingen måde kun for nybegyndere – vore single kits er i en superhøj kvalitet, og derfor kan selv den mest erfarne damper med garanti finde sin nye e-cigaret blandt vores udvalg.

     Til fremtidige dampere, som ønsker at komme godt fra start uden at betale en formue, anbefaler vi vores eGo-C1 Single Kit. Det er et godt, solidt kit, som også er nemt at gå til – en rigtig alt i én-løsning.

     Mængderabat på alle vores single kits

     Når du køber et single kit hos Easy to Smoke, får du selve e-cigaretten, et batteri, et USB-kabel og en manual. Med nogle kits får du også coils og et mundstykke. Du er altså klar til at dampe, så snart du har modtaget din ordre og opladet e-cigaretten. Det vil sige, at du kan blive damper for mellem 139 og 209 kroner – det er en rigtig god pris!

     Desuden har vi mængderabat på alle vores single kits, så har du en god ven, som også har fortjent en ny, elegant e-cigaret, eller har du selv lyst til at afprøve forskellige modeller, så kan det sagtens betale sig at købe mere end et enkelt kit ad gangen.

     Tag dig et godt kig rundt i vores webshop – vi tør godt love, at vi har et godt tilbud til dig.

     Har du spørgsmål eller har brug for hjælp til, hvordan du kommer i gang med at dampe – eller hvad som helst andet – må du meget gerne kontakte os telefonisk eller via mail. Vi står altid klar til at hjælpe dig!

     Se alle vores e cigaretter startsæt her.