SAMSUNG BATTERIER

Samsung er et af de største globale brands, der har fået øjnene op for dampmarkedet, og virksomheden fremstiller produkter af enormt høj kvalitet.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

SAMSUNG BATTERIER Der er 1 produkt.

Aktive filtre

541301040001

KØB 2 STK.
SPAR 20 Kr.
PR STK. 66 Kr.

Samsung li-ion batteri INR 18650-25R
  (5/5) på 1 bedømmelse (r)

  Samsung li-ion batteri INR 18650-25R

  Gratis Fragt

  SAMSUNG BATTERIER SAM31400

  Samsung li-ion batteri INR 18650-25R 3,6V 2500mAh - 10C uden knop Samsung laver nogle af de bedste batterier, du kan få til damp.Høj kvalitet til den krævende damper, som kun vil have det yppersteSamsung's batterier til damp er verdenskendt for...

  76 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  Samsung batterier 18650

  Virksomheden Samsung er bygget på integritet og et stramt etisk regelsæt, der sikrer en fortsat voksende tillid mellem firma, samarbejdspartnere og kunder.

  I et firma af Samsungs størrelse er man nødt til at bevæge sig langsomt ind på området, fordi der er meget ny information, der skal indsamles, for at kunne levere det bedste produkt. Det har firmaet valgt at gøre ved at introducere 2600 mAh-batterier, der ikke blot består af den velkendte Samsungkvalitet, men som også giver en enorm batterikapacitet, hvilket betyder, at det har en meget lang levetid pr. opladning.

  Samsung tilbyder altså den høje kvalitet, man kender fra firmaets andre elektroniske enheder, til en overkommelig pris. Ønsker du et batteri, som holder i længden og ikke behøver nogen særlig pasning og pleje, kan Samsung meget vel være det bedste bud.

  Med en levetid på over 2600 mAh bliver genopladning knap nok en del af oplevelsen med din e-cigaret.