AIO KIT

AIO kits for en hver smag. Disse All In One løsninger gør det enormt nemt at komme igang med at dampe.

Få et godt tilbud på din næste AIO e cigaret og slip for alt besværet. Så er der kun tilbage at læne sig tilbage og dampe.

Læs mere >>

AIO KIT Der er 6 varer.

Aktive filtre

Gør livet simpelere med en AIO e cigaret

I denne kategori har vi samlet en række færdige kits fra Joyetech og Aspire. De har alle det til fælles, at de er AIO e cigaretter – hvilket vil sige "All In One". Det gør e-cigaretterne supersimple og gør dem meget velegnede til startsæt; men alle dampere – erfarne som uerfarne – kan med garanti finde sig et godt bud på den næste investering blandt vores AIO-kits.

De komplette e-cigaretter er bygget med integreret tank og batteri og er desuden bygget med børnesikring og har skjult air flow-kontrol.

Du finder altid eGo AIO tilbud her

Med AIO slipper du for de mange forskellige dele, og derfor behøver du kun at fokusere på oplevelsen ved at dampe. Og modellerne er hurtigt blevet meget populære, fordi de netop er så nemme at have med at gøre. Du behøver på ingen måde at være ekspert for at komme i gang med din eGo AIO. Alt er på forhånd klargjort hos producenten – derfor skal du bare sørge for at lade batteriet op, påfylde e-væske og dampe løs.

Smok stick AIO kit

Vores lækre Smok stick AIO kits kommer alle i forskellige flotte farver og mønstre, så du kan finde en, der passer til din personlighed og dit humør. Desuden er de alle sammen både stilfulde og kompakte og er derfor nemme at have med overalt – men lad dig ikke snyde. På trods af størrelsen er de fulde af damp, smag og power.

Vores AIO-kits er perfekte at have med på farten og er gode til dig, som ikke har behov for en stor og iøjnefaldende e-cigaret, men stadig har høje krav til din dampoplevelse.