INAWERA AROMA 100 ml

Den gode nyhed er, at uanset om du foretrækker dine aromaer som 100 ml. eller 10 ml., har vi mængderabat på hver eneste flaske. Derfor har vi altid et rigtig godt tilbud til dig, når du køber mere end én flaske.
Læs mere >>

INAWERA AROMA 100 ml Der er 2 varer.

Aktive filtre

541301183000
0 Anmeldelse(r)

Inawera Godfather 100 ml

Gratis Fragt

INAWERA AROMA 100 ml

Godfather fra Inawera Aroma Koncentreret GodfatherProduceret i EU. Ingredienser: Smag fremstillet af ingredienser godkendt i fødevareindustrien. INDHOLDFlasken indeholder 100 ml ren aroma, og det er vigtigt at denne opblandes med base, da aroma...

541301183002
0 Anmeldelse(r)

Inawera Karmel 100 ml

Gratis Fragt

INAWERA AROMA 100 ml

Karmel fra Inawera Aroma Koncentreret Karmel smag med VPG base ved dosering 6-10 dråber på 10 ml væske.Produceret i EU. Ingredienser: Smag fremstillet af ingredienser godkendt i fødevareindustrien. INDHOLDFlasken indeholder 100 ml ren aroma, og...

Inawera Aroma 100 ml.

Her har vi samlet alle vores aromaer fra Inawera, som du kan få i 100 ml.-flasker. Vi har også de lækre essenser fra Inawera i flasker på 10 ml. Dem kan du finde her: Inawera Aroma 10 ml

Hos Easy to Smoke kan vi tilbyde hele ti forskellige smagsvarianter af de fabelagtige aromaer fra Inawera, så tag dig endelig god tid til at kigge vores sortiment igennem for at finde lige den smag eller de smage, du allerbedst kunne tænke dig at dampe.

Europæiske Inawera laver naturlige, kraftfulde og anderledes aromaer. Alle deres smage er naturligvis godkendt til dampning, men faktisk også til madlavning. De er altså enormt rene. Aromaerne fra Inawera er lækre og i en tårnhøj kvalitet – og så er prisen ganske fornuftig.

Inawera har længe været markedsledende inden for aromaer og essenser, og hvis du er vant til selvbland, kender du helt sikkert også Inawera.

Inawera det perfekte valg

Fra et hovedkontor i Polen udvikler og producerer virksomheden alle deres autentiske aromaer. Savner du for eksempel smagen af tobak, er Inawera det perfekte valg. Smagen på Inaweras aromaer ligger nemlig meget tæt op ad rigtige, autentiske smage.

Vælger du at bruge Inawera til din selvblandede e-juice, skal du være opmærksom på, at aromaerne er meget intense, og de har en kraftig smag. Derfor er det en god idé, at du starter med blot 5-8 dråber til 10 ml. færdigblandet e-væske. Du behøver altså ikke en høj blandingsprocent for at få din væske til at smage helt rigtigt – tværtimod. Får du blandet for meget aroma i din færdige e-juice, kan den nemlig komme til at få en direkte ubehagelig smag; og det er nemmere at tilsætte lidt mere aroma end den anden vej rundt.

Start derfor forsigtigt ud og lad væsken modne. Hvis du derefter ønsker en kraftigere smag, så start med ganske få ekstra dråber; det kan nemlig gøre en forskel, når juicen først er modnet. Hvis du ønsker en mindre kraftig smag, skal du mixe dine væsker i en lavere blandingsprocent end den anbefalede.

Men husk, at anbefalingerne jo kun er anbefalinger. Smagspræferencer er individuelt, så prøv dig gerne frem!

Blande din base med aroma fra Inawera

Er du usikker på, hvordan du skal blande din base med aroma fra Inawera, eller har du andre spørgsmål, så kontakt os endelig på telefon eller mail – vi hjælper dig med glæde.

Ellers har vi hos Easy to Smoke lavet en guideline til, hvordan du skal blande din aroma og base, når du netop bruger en aroma fra Inawera:

Hvis du bruger en nikotinbase på 50/50 VG/PG, skal du bruge 5-10% aromablanding fra Inawera.

Bruger du en base på 70/30 VG/PG, bør du bruge 10-15% af din Inawera aroma.

Benytter du helt usædvanligt 99% ren VG, så skal du bruge en aromablanding på 15% eller mere, når aromaen er fra Inawera.

Husk, at du ikke kan dampe din aroma rent – den skal altid blandes op med en base.