Dag til dag |

Afsendes om:

Ny hjemmeside - Vigtig information: På grund af GDPR-reglerne skal du oprette din konto på ny
Ny hjemmeside - Easy To Smoke - Førsteklasses røgudstyr til den kræsne kunde

Dag til Dag |

Afsendes om:

JUSTERBART OUTPUT

Viser et enkelt resultat

Batterier med justerbart output

Som kraftcentralen i e-cigaretten afgør batteriet hvor længe man kan dampe, før der skal lades op igen. I takt med at interessen for og udbredelsen af damp har nået nye højder er også batteriernes kapaciteter og muligheder blevet større.

Derfor justerbart output

Ideelt skal man finde et batteri der afgiver samme ydelse fra det er fuldt opladet til en ny opladning er påkrævet. Desværre falder de fleste batteriers ydeevne hurtigt, hvilket påvirker dampudviklingen og dermed din smagsoplevelse. Her kan batterier med et justerbart output være den helt ideelle løsning for helt nye oplevelser i dampens forunderlige verden, når du er på udkig efter et nyt batteri eller ny mod.

I damptidens spæde start var e-cigaretterne meget enkle med kun få smagsoplevelser og muligheder for at udvikle damp. Udviklingen på markedet har dog krævet flere muligheder til brugeren og friheden til selv at definere dampoplevelsen og få fuld kontrol over denne.

Alle e-cigaretter er forsynet med et batteri der kan variere fra de meget enkle til store batterier der på hver sin måde kan påvirke oplevelsen. Her kan et batteri med et justerbart output være et sandt vidunder.

Den indbyggede regulator i det justerbare batteri lader dig finde det helt passende niveau af damp og giver dig samtidig fuldkommen kontrol over e-cig. Oftest gøres med en drejeknap i bunden af batteriet, hvor der enten er tale om Variabel Volt, Variabel Watt eller en kombination af disse.

Lidt ældre batterier er oftest med variabel volt, dvs. man kan her variere spændingen til coilen, oftest mellem 3-6 Volt, mens man med nyere batterier og mods kan vælge den ønskede effekt direkte i coilen.

De giver dog samme resultat ved at bruge reguleringsmuligheden, hvor man med Variabel Volt selv skal beregne effekten, mens det med Variabel Watt blot kan aflæses direkte. Uanset hvilken løsning du vælger, giver det mulighed for masser af lækker damp og eksperimenter for at finde det helt rigtige, da de er meget lette at anvende.

Dette forholdsvis nye fænomen er lynhurtigt blevet populært og næsten standard, da alle dampere har fortjent og ønsker at bruge det bedste. Hos Easy to Smoke har vi allerede gjort et stort stykke arbejde og samlet nogle af de allerbedste batterier med justerbart output, så alle kan få glæde af de bedste varer på dampmarkedet.

Easy to Smoke lader din damp stige til nye højder

Også med justerbare batterier lever vi op til vores navn og gør det nemmere at dampe skøn damp. Vi har været alle markedets leverandører igennem og har udvalgt de bedste af de mest fantastiske batterier, så du blot kan læne dig tilbage og nyde dampen.

Tag allerede nu et kig på vores fantastiske batterier med justerbart output for en helt ny dampoplevelse der vil batte noget så hot gennem hele din krop og som du vil huske længe.

Med de dampende gode ting fra Easy to Smoke er der økonomi og incitament til at eksperimentere med din dampning og gøre det endnu lækrere og sjovere.

Vapeson eGo Spinner Batteri 1300 mAh
Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du vores Privatlivspolitik
Læs mere