JOYETECH TANKE

Joyetech har lavet et hav af superpopulære tanke som for eksempel Cubis og Ornate, og generelt er Joyetechs produkter billige i forhold til kvaliteten – her finder du i hvert fald altid et godt tilbud

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

JOYETECH TANKE Der er 2 varer.

Aktive filtre

Joyetech har succes med deres Tanke

I 2007 påbegyndte firmaet Joyetech deres produktion af e-cigaretter og tilbehør, og Joyetech udviklede sig hurtigt til at være en stor og succesfuld virksomhed inden for dampverdenen. Joyetech har i de sidste mange år fået en enorm erfaring og forståelse for hvilke behov, deres produkter skal dække, og hvordan de på mest innovative vis bliver udviklet.

Når Joyetech udvikler nye produkter, er deres hovedfokus at skabe de bedste rammer for dig som damper, så du kan opleve hvor stor betydning, kvalitet og omhyggeligt arbejde har for helhedsfornemmelsen af din e-cigaret. Derfor har Joyetech et kæmpelaboratorium, hvor alle materialer, der bliver benyttet i produkterne, bliver testet fra ende til anden. Alle produkterne bliver undersøgt i kyndige medarbejderes hænder og derefter scannet for fejl af en robot, inden produktet forlader virksomheden.

Tanke til din e cigaret fra Joyetech

Fordi Joyetech lytter til forbrugerne og deres forskellige behov, er det et firma i konstant udvikling. Joyetech har derfor også taget den nye PassThroughTechnology (PTT) til sig – en teknologi, der tillader dig at dampe på din e-cigaret, selvom den er til opladning. Så vil du på intet tidspunkt opleve en rygetrang, der ikke kan mættes.

Se de bedste tanke fra et favorit mærke blandt kunderne nemlig Aspire:  BVC CE5 S, Cleito 120K1 Plus og K2 BVC